Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig behandling”
Anmeldelse av Olivia EGER

Olivia EGER
Vurdert som nr. 246 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 18 - USD 33
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 12. september 2020

Nylig blitt kastet ut!!! Jeg har aldri noen gang opplevd lignende... vi hadde en avtale med gode venner. Vi kom etter å ha opplevd en fantastisk operakonsert. Min mann og jeg hadde drukket et glass. Vi bestilte en flaske Ferrari og mat. Til maten ønsket vi en flaske vin. Så kom en ansatt, og sa at vi ble nektet mer servering!!! Under maten, uten å snakke med oss, ingen forvarsel! Utrolig nedrig oppførsel. I disse tider, så si tomt. Jeg gikk til baren, rett og slett fordi jeg skjønte ingenting. Essensen: baren var stengt... Nope, en venn som kom fikk en øl. Vi hadde gjensynsglede og lo. Dette er noe av det mest nedrige vi har opplevd. Krenkende og uprofesjonelt. Beklageligvis betalte vi! Er dere tjent med «leder HOVmester... Mo» Vi kommer aldri tilbake...

Dato for besøk: september 2020
Takk, kvinne_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rebeccarath, Kundeansvarlig på Olivia EGER, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei kvinne_10,
Vi er utrolig lei oss for denne dårlige opplevelsen du hadde hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være, og vi vil gjerne at du kontakter restaurantsjef Katrine, på katrine@olivia.no, slik at hun kan komme i direkte kontakt med deg.

Ha en fin dag videre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 58 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2020

Trivelig italiensk sted på Egertorget. Kan sitte ute dersom det er plass.. Spiste penne med bl a kylling og fettuccini. Begge hovedretter var meget gode. Meget trivelige og blide servitører. Panne cotta til dessert med espresso og italiensk brandy. Anbefales!!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia EGER, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Tusen tack ska du ha för denna fina feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Dette er en sikker vinner for hele familien. Bestilte Alla Diavolo som er helt nydelig. God service. Hyggelige servitører som gjør en utmerket jobb. God atmosfære i restauranten. Et gjennomført konsept. Rene toaletter, og de har lagt til rette for å ivareta smitte forebygging. Tommel opp for dere, og takk for besøket. Kommer garantert igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia EGER, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Tusen tusen tack för denna fantastiska feedback! Det sätter vi verkligen stort pris på! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten ligger ca midt i Carl Johan. Vi var to familier som spiste middag her sammen i sommer. Vi hadde booket bord på forhånd, siden vi var 7 stykker. Både service og mat var bra, stemningen i lokalet var bra, og det var mye folk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia EGER, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Otroligt kul att höra att ni hade en fin middag hos oss på Eger! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Kom 5 min før kjøkkenet stengte fredag kveld og fikk alikevel servert nydelig mat og drikke av hyggelige servitører.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 242anneliee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia EGER, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Så kul att läsa, tusen tack för fin feedback Annelie!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia EGER, så også på

 

Har du vært i Olivia EGER? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din