Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Munchmuseet på
fra USD 65,76
Mer informasjon
fra USD 229,17
Mer informasjon
fra USD 5,96
Mer informasjon
Anmeldelser (2 296)
Filtrer anmeldelser
2 296 resultater
Vurdering fra reisende
781
662
492
221
140
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
781
662
492
221
140
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 296 anmeldelser
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Spennende å besøk Munch-museet også før det flytter til nye lokaler. De nye lokalene vil være lokalisert vesentlig mer sentralt enn det gamle museet. Dette museet vil i tillegg være vesentlig større, og ha plass til flere utstillinger samtidig.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, h0gnep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2019 via mobile enheter

Jeg er ikke interessert i kunst, og syns bildene til Amaldus Nielsens var høydepunktet ved utstillingen. Munch har du sett før, men det er jo greit å se det en gang i løpet av livet i reallife.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, K O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Var der på av de siste utstillingene som viste kunsten han laget gjennom hele livet. Den dekket også historien til dette vakre museet på Tøyen og tyveriene som ble begått. Jeg har elsket kafeen, særlig om våren når de japanske kirsebærtrærne blomstret.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Astrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019

Munchmuseet på Tøyen er meget interessant med mange vakre Munch bilder. Museet er nokså liten og ikke så sentralt som de andre museene i Oslo. De holder på å bygge en ny Munch museet like ved Oslo Operahuset og den blir ganske stort og meget sentralt. Er litt usikkert når den åpner sine dører, men jeg tror det tar ikke så langtid siden museet er ferdig bygget utvendig så å si.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Bernard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Flott utstilling av russisk kunst da vi var der! Kr 120 i inngang. Verd å besøke museet, da det er siste mulighet på Tøyen.
Har du ryggsekk eller stor veske må dette låses inn i skap i kjelleren. Det er security sluser som på flyplasser. Kjøpte flott Munch handlenett kr 149 i souvenir butikken. Mye fine gaver å kjøpe. Botanisk Hage rett over veien!

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser