At bygget ble som det ble, får vi ikke gjort noe med. Det er likevel synd, gitt innholdet og beliggenheten. Ankomsthallen minner mest om en litt nedprioritert jernbanestasjon, og det er umulig å skjønne hvor man skal kjøpe billetter. Etter hvert ble jeg oppmerksom på et skilt på veggen om at man kunne kjøpe billetter online, så det gjorde vi. Vi hadde planlagt vårt besøk slik at vi la det til ettåringens middagshvil. Men da vi kom til billettkontrollørene, ble vi gjort oppmerksomme på at egen barnevogn ikke var tillatt i utstillingen. Vi vurderte da en kort stund å droppe besøket (noe vi i etterpåklokskapens lys skulle ha gjort), men det var ikke mulig å få refundert billetter som allerede var kjøpt, og ettåringen våknet over hele forvirringen. Vi måtte da bytte til museets godkjente trillevogn, som barnet heldigvis ikke ville sitte i. For da kunne vi ta rulletrapp istedenfor heis, som det var en forferdelig kø for å få tatt. At en kunstutstilling med en våken ettåring blir en annen opplevelse enn med et sovende barn, sier seg selv.
Pluss: Innholdet i utstillingen og utsikten fra toppen.
Minus: Arkitekturen, manglende skilting om at privat barnevogn ikke er tillatt, generelt dårlig informasjon i ankomsthallen, totalt sprengt heiskapasitet.