Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2,5 time for mat !? ”
Anmeldelse av Ching Ching Restaurant

Ching Ching Restaurant
Vurdert som nr. 565 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 18 - USD 120
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Om du har dårlig tid, styr unna.
Vi hadde bestilt bord til 6 pers. Tok ca 30 min før vi fikk drikke, og 2,5 TIME. Før vi fikk maten!!!! Koselig sted, men service og ventetid gjør dette til et sted jeg absolutt ikke anbefaler. De må ha visst at det var lang ventetid, og da sier man ifra! Maten er en slags asian fusion, men det er absolutt ikke noe wow.

Dato for besøk: august 2020
Takk, tomarnef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 21 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Koselig lokale og atmosfære. Stressende servitør, og kanskje for få på jobb da vi måtte vente lenge på å få kontakt med servitøren for å kunne bestille mat. Men veldig søt, og snill servitør så det gikk fint.
Tok ganske lang tid før vi fikk maten. Sticky pork var crispy og god, Saigon duck var helt ok, og det samme med Black & Pink og Pink Bunny.
Bowlen var veldig flat i smaken, med mye ris og veldig lite tilbehør. Alt i alt var matrettene ganske flate i smaken, og de var mer instagramvennlige enn "spisevennlige". Overpriset.
Hadde kommet tilbake for atmosfærens skyld og en drink, men heller dratt til Monsun for maten...

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, akkakka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Ok inredning med asian fusion vri, maten lever ikke opp til forventningene. I følge det menyen virket rettene helt fantastiske. Jeg valgte ”Ching Ching noodles”. En soggy måltid med svarte overkokte nudler og noen scampy. Prøvde og «Pinky bunny» til forrett, en rosa steambun med softshell krabbe. Helt ok. Overpriset og ikke i det heletatt så delikat som de pretensiøse forordene beskrev meny valgene.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, deerDaniel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2020

Mat som et barn kan lage og blekksprut er som å spise karton... Jeg liker ikke det, og anbefaler ikke det!!

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, svgorange
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Vi stakk innom her for en liten lunsj snack og maten er veldig god! Upåklagelig service og koselige lokaler gjør det hele til en veldig bra opplevelse! Kommer tilbake for middag senere!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Paalnesteby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ching Ching Restaurant, så også på

 

Har du vært i Ching Ching Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din