Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted med fantastisk mat”
Anmeldelse av Trewerket

Trewerket
Vurdert som nr. 403 av 1 539 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 0 - USD 36
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Vi holder for tiden stengt i restaurant TREWERKET pga CORONA, men kommer tilbake med mer informasjon når vi åpner igjen. Menyen er sammensatt av en miks av tanker, ideér og kokkens aller beste råvarer. Vi kan tilby en 7-retters meny som du selv kan sette sammen etter tykke og smak, hos Norges mest unike bygg i massivtre! Velkommen til restaurant Trewerket i Valle Wood. Spennende mat fra alle verdens hjørner som fokuserer på kvalitet, gode råvarer og bærekraft. Kom gjerne innom for lunsj, en god middag eller vår fristende søndagsbrunsj. Du som er litt leken kan også kose deg med vårt fotballspill, shuffleboard, brettspill og vår varierte barmeny.
Anmeldt 17. august 2020

Utrolig morsomt bygg med alt i tre og maten vær veldig bra. Anbefales sterkt.
Vi har spist her flere ganger. lunsj i ukedagene og middag på helgen.
Samt at vi prøve sist brunsjen som vær veldig god og morsomt servert. Bra plass å ta med barna på også

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, marcusv356
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 15 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2020

Romslige lokaler, god vibe, fantastisk treretters brunch. Her kan man sitte med lave skuldre og nyte et bedre måltid.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, marcusbW2205BA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Trewerket var en særdeles hyggelig overraskelse. Lyse trivelige lokaler i særpreget bygg. Veldig hyggelig betjening og særdeles god mat. Vårt første besøk, men garantert ikke siste. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, krthu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020

Et kjempe flott sted, lyst og åpent med fine detaljer. Veldig god mat og hyggelige ansatte, vår servitør hadde et lite trylleshow for oss.
Bonus at det er et "casual" sted hvor det er mulig å bare ta seg noe og drikke mens man spiller shuffleboard. Kommer tilbake for å teste brunsjen!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ESz1991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted å spise. Hyggelige servitører. Signature Trewerket Burger smakte veldig godt. Kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, André S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trewerket, så også på

 

Har du vært i Trewerket? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din