Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi måtte vente over en time”
Anmeldelse av TGI Fridays

TGI Fridays
Vurdert som nr. 1 304 av 1 596 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 43
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi måtte vente over en time for å få maten vår. Servitørene gikk bare forbi flere ganger. Andre som kom lenge etter oss fikk maten lenge før oss

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mariatronstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og to barn. Etter å ha sett igjennom menyen en stund måtte vi selv be om barnemeny. Forretten kom samtidig med hovedrettene. De uteglemte frites til det ene barnet. Helt gjennomsnittlig grei smak. Hyggelige folk.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, retrochica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Fikk bord raskt, deilig mat og drikke. Hyggelig og oppmerksomme ansatte. God stemning de i mellom, vises også utad til gjestene.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, ElinS241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Vi venta lenge og servitøren gikk forbi oss mange ganger uten å vise oss til bordet. Har vært der en gang før også og da tok det 50 minutter før vi fikk maten vår, som heller ikke var av beste kvalitet. Den ene retten hadde stått klar lenge og hadde blitt vassen mens den andre retten så ut som den hadde blitt slengt sammen på 1 minutt. Dårlig service, synd.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, eliseviktoria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020

Jeg har vært på TGI Oslo S, 3 ganger. Har alle tre gangene bestilt Loaded potato skins. Første gang fikk jeg fire halve poteter ved bestilling av liten porsjon. De to andre gangene var porsjonen halvert. (To halve poteter for kr. 109,-) Dette forsøker dere å kamuflere ved å dele inn potetene i kvarte biter. Dere har m.a.o. halvert porsjonen uten å redusere prisen. Etter endringene så ser maten lite innbydende ut. Svært lite mat til en dyr penge. I tillegg så tar alt så vanvittig lang tid. Man må minne kelneren på drikk både en og to ganger før drikken kommer. Dette har skjedd alle gangene jeg har vært der. Kelnerne følger ikke med på gjestene. Møtte en forståelsesfull kelner i dag, som bekreftet av det var mange kunder som hadde reagert på så reduserte porsjoner. Skjerp dere!

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Mat
Takk, LoveTravel812826
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TGI Fridays, så også på

 

Har du vært i TGI Fridays? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din