“Trælete entrecote og kjedelig alkoholfritt drikke”
Anmeldelse av Code Restaurant

Code Restaurant
Vurdert som nr. 119 av 1 579 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 2. oktober 2020

Svært gode forretter, I hovedretten var en tredjedel av entrecoten uspiselig, trælete. Stykket burde aldri væt servert. Bearnaisesausen og tilbehøret var godt. Desserten (creme brulee) var syrlig og frisk, og ikke oversøt slik man får den andre steder. Begrenset utvalg av alkoholfri drikke hjalp ikke, det gjorde både måltidet og ettertiden ekstra kjedelig. Man kan forvente mer enn eplejuice med isbiter og et par dølle alkoholfrie øl (og ikke minst drinker burde man hatt!) på en restaurant med denne profilen.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, hannestocks

Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og flott service. Spiste dagens, en treretters med krabberisotto, entrecôte og en sjokoladedessert

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Per Arne D
Anmeldt 15. mai 2020 via mobile enheter

Hadde dagens 3 retter med vin pakke. Meget god mat og service av 2 meget hyggelige servitører som var imøtekommende og profesjonelle. Kokkene kom å ut og snakket med oss. Stort pluss.
Fiskesuppen var en meget god og smakfull rett med masse fisk og skalldyr.
Ytrefilet av ungt kjøttfe med tilbehør som gjør at man spiser denne flere ganger. Helt nydelig. Vinen var å tilpasset rettene og kommer til å besøke restauranten ved flere anledninger. Kan fort bli en god stamplass.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, mortend11
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Vårt første besøk på Code, fikk anbefalt stedet av en kamerat. Meget fornøyd med service, lokalet (passe mørkt, pent, fin akustikk). Gikk for 4 retter med vinpakke, alle retter meget gode, spesielt krabbe risotto og indrefilet til hovedrett. Gode viner, litt gjerrig med mengden synes jeg i forhold til andre gjester som bestilte enkelt glass.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 876geirk
Anmeldt 23. februar 2020

Vi valgte anbefalte tre retter. Rettene passet veldig godt sammen og alt var pent dandert. Maten var svært god, betjeningen hyggelig og interiøret flott.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 376katrinee

Reisende som så på Code Restaurant, så også på

Har du vært i Code Restaurant? Del dine erfaringer!