Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super restaurant i Bjørvika”
Anmeldelse av Code Restaurant

Code Restaurant
Vurdert som nr. 86 av 1 638 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 15. august 2022

13. august besøkte vi en restaurant i Oslo ingen av oss hadde vært på tidligere, CODE Restaurant. Restauranten ligger i Bjørvika, mitt favorittsted for moderne arkitektur i Oslo.
Code åpnet i 2019 og de som står bak er Christer Rødseth og Jørn Lie, begge kjent fra bl.a. Kokkelandslaget. Andre som er med på laget har alle bred erfaring fra andre kjente restauranter.
Restauranten er lekkert moderne innredet og har åpent kjøkken.
Jeg skriver ikke så ofte om restauranter lenger, men Code må jeg faktisk si noe om. Den var så utrolig bra på alle måter, jeg kan ikke finne en eneste ting jeg ikke var fornøyd med. Maten var helt nydelig, servicen var akkurat slik den skal være - svært god produktkunnskap og høy servicegrad.
Code fikk Michelinanbefaling nylig
Vår hovedkelner, som også var sommelier, kunne virkelig "alt" om vin, og han ga uttrykk for at han likte å bli utfordret på dette. Morsomt for ham og morsomt for oss.
Menyen består av en del klassiske retter, med moderne vri. I tillegg tilbyr de "dagens 3-retter" og "dagens 4-retter".
Jeg for min del spiste kveite til forrett og til hovedrett hadde jeg stekt steinbit med grillet spisskål og kremet purreløk. Helt fabelaktig begge deler.
Code er ingen billig restaurant, men har man lyst til å nyte deilig mat i koselige omgivelser og få topp service bør man ta seg råd til et besøk hit.
Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torillanit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Code R, Restaurantsjef på Code Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2022

Hei, Tolara

Tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding, dette varmer så til de grader! Det er så flott å lese om om den nydelige maten, den gode og kunnskapsrike servicen og koselige omgivelser! :)

Takk igjen for et utrolig flott besøk, vi gleder oss til å se dere igjen!

mvh
Team Code <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (88)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 88 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2022

Har vært og spist her tidligere og kommer nok til å fortsette med det!
Hadde en fin opplevelse med en nydelig 3 retter med tilhørende tilpassede viner.
Servitør var som vanlig kunnskapsrik og ‘ledet’ oss gjennom et flott måltid.

Dato for besøk: juni 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, arneb792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Code R, Restaurantsjef på Code Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2022

Hei, Arneb792

Takk for utrolig hyggelig tilbakemelding, dette varmer, og takk for flott besøk igjen. Var en glede å ha dere hos oss!

Vi håper å se dere snart igjen 😊

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig mat, kan anbefales på det sterkeste.😀 hadde oppvartning av en veldig hyggelig kelner som kunne sitt fag, både mat og ikke minst kunnskapen om de forskjellige vinene vi fikk servert til måltidet. Vi kommer garantert tilbake 😀😀😀

Dato for besøk: mai 2022
Takk, ireneullerflaen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Code R, Restaurantsjef på Code Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2022

Hei, Ireneullerfalen

Tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding, utrolig hyggelig å høre at dere har hatt en slik god opplevelse, skal passe på å hilse så mye til deres kelner :)!

Takk så mye for flott besøk, vi gleder oss til å se dere igjen snart :)!

Mvh
Team Code <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Her er det rett og slett ingenting å trekke på. En fullstendig fullkommen opplevelse fra vi kom inn døren til vi gikk. Upåklagelig, proff, sympatisk service. Tre retter som var regelrett perfekte. Stilig interiør (vi fikk det runde vindusbordet), godt utvalg i vin. Det er full pott.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Code R, Restaurantsjef på Code Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2022

Hei, Elin

For en utrolig hyggelig anmeldelse å lese, dette varmer stort! Utrolig flott å høre at dere har hatt en slik opplevelse, det er jo nettopp slike tilbakemeldinger vi jobber for og som motiverer oss til å yte litt ekstra!

Tusen takk for et utrolig fint besøk, vi håper vi ser dere snart igjen

Mvh

Team Code <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2022 via mobile enheter

Spiste en fantastisk brunsj. Servicen var upåklagelig, med sjølveste Christer Rødseth som oppvarter. Maten smakte helt fortreffelig, risottoen var rett og slett himmelsk. Og de hadde min favoritt-cider! Win! Vi kommer garantert tilbake (særlig siden vi ble lovet barnevakt)!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Beate V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Code R, Restaurantsjef på Code Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2022

Heii, Beate V

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, så utrolig hyggelig å høre at brunsjen falt i smak, denne har vi jobbet iherdig med og det er veldig flott å høre at det var en god opplevelse for dere! :)

Skal hilse så mye fra Christer, takk for flott besøk. Håper vi sees igjen snart!

Mvh

Team Code

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Code Restaurant, så også på

 

Har du vært i Code Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.