Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket amerikansk restaurant ”
Anmeldelse av BFF Diner

BFF Diner
Vurdert som nr. 373 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 7 - USD 43
Beskrivelse: Americana Style House serverer det beste fra Amerika fra hummerrull og Gumo til kylling og vafler og karnemelkpannekaker. Mange veganske alternativer også. Veganske pannekaker, rister og avokado toast er spesialitetene i huset.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Americana Style House serverer det beste fra Amerika fra hummerrull og Gumo til kylling og vafler og karnemelkpannekaker. Mange veganske alternativer også. Veganske pannekaker, rister og avokado toast er spesialitetene i huset.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Min frue og jeg, sammen med 2 venner, besøkte restauranten sist søndag. Typisk amerikansk restaurant med hyggelig og serviceinnstilt personale. Godt vinkart og godt utvalg av øl. Jeg spiste en hamburger som var HELT FANTASTISK. Stedet anbefales på det varmeste. Vi kommer i hvert fall tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, joningvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 51 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Lobsterroll som forrett. Den var god. Mye hummer.
Fried chicken til hovedrett. Kjedelig og smakløs. Elendig tilbehør. Buffalo wings ok, men også kjedelig. Dårlige cheesefries. Vi bestilte en øl, fikk en annen og beskjed om det var omtrent det samme. Ikke noe spørsmål om det var greit! På regningen stod den vi opprinnelig bestilte. Som selvfølgelig var dyrest. Vi måtte purre på drikkebestilling flere ganger. Også etter at maten hadde kommet. Jeg ønsker både konseptet og BFF velkommen, men her er det mye som kan gjøres bedre.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, IngunnandEspen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
zxcvbnm868, Eier på BFF Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 dager siden
Google-oversetting

Hey, we are very sorry you haven’t had the greatest time last time you came to BFF. We would like to correct that mistake and this week are offering a chance for us to make a better impression. Contact ben@bffoslo.no and you can book a meal and drinks for 2 on us so that we can show you what we are really like. All you need to do is email by Monday 23rdAugust with your name and review name and you can book for any day in August or September. I hope you can give us this extra chance.

Kind Regards Ben

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Nydelig comfort food på fine Frogner , store å deilige porsjoner og hyggelig betjening gratinert østers er å anbefale

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Ewi_aleina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Nydelig frokost/lunsj. Veldig bra service fra hyggelige servitører. Rask levering av maten som smakte fortreffelig.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, lenaskj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Herlig amerikansk diner slik en diner skal være. Herlig service og god mat. Veldig gode sandwicher & pannekaker og mye annet godt vi ikke fikk prøvd. Den ferskpressede appelsinjuice’en er et «must». Kan varmt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 934b_rgel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på BFF Diner, så også på

 

Har du vært i BFF Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.