Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sur servitør som tok oss imot,”
Anmeldelse av Michaels

Michaels
Vurdert som nr. 770 av 1 540 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Sur servitør som tok oss imot, null innlevelse. Kjedelig sandwich og pizza. I tillegg fikk vi frise som må ha vært tatt ut rett fra en frossen first prize pose fra Kiwi. Ikke verdt pengene.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 369fredrikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 23 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2020

Hadde høye forhåpninger da vi skulle spise lunsj i dette flotte lokalet. Ble møtt av en kelner uten et smil rundt munn, sur og uinteressert.
Maten var fryktelig kjedelig og ikke verdt pengene.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Katrinestur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig sted, overskjenker sine gjester så mye at de risikerer å bli påkjørt i det svært aktive krysset rett utenfor. Taxiene står på rekke og rad og utgjør en fare for forbipasserende. Jeg kommer ALDRI hit igjen og ber deg om å holde deg langt unna dette hølet av et sted. Maten er koster alt for mye for det den er og kelnerne er ubrukelige. Da jeg skulle ut av dette torturkammeret kom jeg meg nesten ikke ut fordi døren var blokkert av stinkende stupfulle partigjester. Dette stedet skal IKKE være merket som restaurant, heller partypub. Det luktet av svette og billig parfyme i lokalet.

Dato for besøk: juni 2020
6  Takk, turistmamma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

God mat og ‘up beat’ atmosfære. Valgte smaksmeny som var god og spennende. Kanskje litt små porsjoner for sultne gjester.
Noen av betjeningen har nok et potensial mht å følge opp kunder som tilsynelatende ikke har ‘kjendisfaktor’ Vi ble til tider helt glemt og måtte både purre på vordrinker, ytterligere vin etc. Men det tok seg opp etter at vi sa ifra til en av ‘seniorene’ Man må tåle litt høy musikk og støy

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lijebs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020

Tok med min frue og barn på middag hit. De har nydelige lokaler med vakkert interiør. Servicen er upåklagelig og maten topper det hele! Jeg skal ta med meg folk hit på neste forretningsmøte. ANBEFALES!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, peterkjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Michaels, så også på

 

Har du vært i Michaels? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din