“Dårlig mat”
Anmeldelse av Falsens Mac + Cheese Bar

Falsens Mac + Cheese Bar
Anmeldt 6. april 2021

Pølsen til circle k slår Falsens pølse ned i støvlene.
Jeg prøvde og 2 stk Mac'n cheese, den ene smakte kun av overkokt makaroni, den andre var uspiselig.

Dato for besøk: april 2021
Takk, anderso224

Anmeldt 19. desember 2020 via mobile enheter

Veldig veldig bra opplevelse, god mat, hyggelig lokale, meget god service. Helt klart et av mine nye favorittsteder.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, espengrotnes
Anmeldt 11. oktober 2020

Veldig god Mac and cheese. Bra service og hyggelig personal. Vi kommer til å kjøpe mat her flere ganger.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, verag78000
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Vi bestilte Franks Buffalo Chicken og det er noe av deg diggeste jeg har smakt på lenge! Langt ifra slik man er vant til at en standard Mac'n Cheese er. En fyldig og kremet Mac'n Cheese toppet med sprø fritert kylling full av smak var en skikkelig høydare! Perfekt når du har lyst på noe skikkelig lunt og digg. Maten kommer raskt og personalet er hyggelige og veldig serviceminded! Alt i alt tipp topp 😁

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 95camillab
Anmeldt 18. juli 2020

Guttungen på 10 og jeg var innom og fikk oss et herlig måltid på Falsens. Hans mac & cheese var toppet med gresk gyros og pommes frites. Kan høres rart ut, men det var en innertier. Han elsket det! Jeg fikk fritert kylling og dressing av blåmuggost, og var like fornøyd.

Damen bak disken var veldig hyggelig og vi fikk god service. Så ingenting å klage på!

Siden vi bor i Bergen er det uvisst når vi kommer tilbake. Men vi håper på flere besøk!:)

1  Takk, Leif55

Reisende som så på Falsens Mac + Cheese Bar, så også på

Har du vært i Falsens Mac + Cheese Bar? Del dine erfaringer!