“Utrolig god pizza”
Anmeldelse av Restaurant Ludo

Restaurant Ludo
Vurdert som nr. 520 av 2 121 Restauranter i Oslo
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Hadde aldri vært her før, og fikk sjokk over at jeg aldri har sett denne restauranten før. Vi bestilte 4 små pizza og fikk velge selv hvilke vi ville ha og dette var helt fantastisk godt. Fikk servert bare bedre og bedre pizza for hver gang. Anbefales på det sterkeste ❤🍕

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, M4601AQemilyg

Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Har vært her to ganger, med SVÆRT varierende servicenivå. Ved siste besøk var vi en større gruppe hvor servitøren vår anbefaler oss å ta pizzabuffet for 250 kr så vi kan bestille så mange pizza vi vil på deling. Utover kvelden så sier samme servitør at vi nå har nådd grensen vi kan bestille for buffeten inkluderer bare en pizza per person. Vi lurer da svært på hvorfor vi har bestilt pizzabuffet og ikke bare bestilt en pizza hver som ville vært billigere???? Dette har hun ikke noe svar på og sier bare «It’s not my fault, it was your order».. Det hele ble heldigvis reddet av en utrolig hyggelig vikar som jobbet der som unnskyldte kollegaen sin og ga oss god service! Pizzaene er gode de, med unntak av den med kongekrabbe som blir litt «vassen». Utrolig hyggelig lokale!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, JRiKm
Anmeldt 21. mai 2020 via mobile enheter

Nydelig pizza! Prøvde pizzasmaking, og valgte fire forskjellige pizzaer. Spennende smaker og veldig god bunn. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, havardhaga
Anmeldt 9. mars 2020

God pizza. Mange ulike og kreative varianter å velge mellom. Valgte pizzasmaking, hvor man fikk fire forskjellige pizzatyper. Hyggelig sted med god service.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Severinsenseverinsen
Anmeldt 30. januar 2020

Vi innledningsvis si at jeg har et ganske konservativt syn på pizza. Dette er en italiensk rett, med sprø bunn og et begrenset utvalg av tilbehør. Jeg har et lidenskapelig forhold til denne retten. Når det åpner et nytt sted i nabolaget med pizza som spesialitet blir jeg naturlig nyskjerrig, dette må prøves! Så har det seg slik at det blir med denne ene gangen.
Bestilte med en viss skepsis "Meat Lover" og det ble ingen stor opplevelse. En tykk og usmakelig deig var rullet sammen fylt med kjøttdeig til en firkant, mellom dette fløt noe fyll over en gjennomtrukket og bløt bunn. Etter min oppfatning er ikke dette pizza og det smakte heller ikke godt.
Jeg har svært lite til overs for at man forsøker å gjøre noe spesielt ut av pizza slik at det forlater sitt originale preg. Men håper for restauranten som både hadde hyggelig interiør og god service at det er tilstrekkelig kundeunderlag som ikke deler min oppfatning.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, torel708
James M, Owner på Restaurant Ludo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2020

Hei

Det var veldig leit å høre!

Vi har mange pizza med noe klassikk for de som liker det litt mer konservativ og noe litt mer moderne for de som vil prøve noe nytt. Jeg håper du kan kommer tilbake en gang til og prøve oss igjen for å teste en av de mer klassikk pizzaene våres.

Ta gjerne kontakt med kokkene eller servitørene om du er noe du er misfornøyd med eller synes vi kan gjør bedre.

Tusen takk for tilbakemelding og vi skal se på Meat Lover og se om det er noe endring vi kan gjøre for at den skal blir bedre.

Max

Reisende som så på Restaurant Ludo, så også på

Har du vært i Restaurant Ludo? Del dine erfaringer!