“Tunfisk det tunfisk ikke ska være”
Anmeldelse av Subway

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Subway
Vurdert som nr. 1 417 av 2 121 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Din lokale Subway® Restaurant i, som ligger på Bogstadveien 41 leverer deilige ingredienser og smaker som gir vann i munnen i milliarder av kombinasjoner av sandwicher, salater og wraps til deg. Et alternativ til tradisjonell fast food,tilbyr vi ferskkuttede grønnsaker, toppinger, protein og nybakt brød for å skape perfekt måltid med nybakte cookies, alt sammen til en god pris! Alle Subway®-restauranter er uavhengig eied og drevet av bedriftseiere som ansetter talentfulle Sandwich Artiser som er klare til å ta imot bestillingen din.
Anmeldt 30. desember 2023 via mobile enheter

Jeg elsker Subway og kjøper mat der jevnlig både i Sverige og Norge. Jeg kjøper alltid det samme og blir sjelden skuffet.

I går da jeg var på denne Subway-en ringte varselklokkene med en gang da jeg så at det lå tonnevis av tunfisk i osten da jeg kikket på de ulike påleggene i boksene. Likevel bestemte jeg meg for å handle. Han som jobbet var slapp og uhøflig. Det verste av alt var at det lå masse mais blant olivenene og masse jalapeños blant paprikaen, så jeg som bare ville ha oliven, agurk, tomat og paprika fikk masse mais og jalapeños på brødet mitt. Æsj. Da jeg kom hjem for å spise brødet ble det ikke bedre for jeg kjente smaken av tunfisk i brødet mitt selv om jeg hadde kjøpt chicken teriyaki. Det føles ohygienisk og useriøst å ikke holde bedre orden på påleggene slik at de ikke blandes. Fra og med nå vurderer jeg å bare handle Subway i Sverige, der føles det alltid mer seriøst og renere!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Stay44627345616
Anmeldt 17. juni 2023 via mobile enheter

God mat, men ansatt var monoton og lite imøtekommende. Han hadde lite øyekontakt, og smilte heller ikke. God opplevelse allikevel.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, mikanderi
Anmeldt 24. mai 2023

Kan ikke huske sist jeg opplevde slik dårlig kundeservice. Opplevde ansatt som irritert og hissig. Vil ikke anbefale å dra hit dessverre da man i hvert fall ikke blir godt tatt i mot.

Dato for besøk: april 2023
Takk, V7440JZjulieg
Anmeldt 6. mars 2023

Jeg hadde en veldig ubehagelig opplevelse her. Hadde en mann som skulle hjelpe meg, han svarte hissig og surt. Endre opp med å måtte gå uten å spise maten min da jeg ble så ubekvem av hele stemningen

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Meander669852

Reisende som så på Subway, så også på

Har du vært i Subway? Del dine erfaringer!