Fin barbetjening og rydding men dårlig oppfølging på aktiviteter. Flere folk fikk okkupere... les mer
Kul opplevelse med stilige lokaler som gir en kul vibe. Mater er derimot dyr sammenlignet med hvor... les mer
Flott sted med mange fasiliteter. Alt er bra inntil forvirring med QR koder for bestilling av drinker og du må henvende deg til betjeningen: Vi bestilte drinker på feil QR kode grunnet bytting av bord for å gi plass til andre gjester.
Drinkene ankom gammelt bord, ble avvist av nye gjester og ble derfor sendt til baren. Når vi spør om å få drinkene som ble tilbakesendt, ble vi truet med å forlate stedet.
Vi gikk tilbake for å prøve på nytt (med mer enn 2 meter avstand) og får i stedet servert av betjeningen "vi kan ta ikke ta ansvar for dette" og "hold unna - vi ønsker ikke corona".
Etter å ha prøvd for tredje gang med å fortelle betjeningen at vi ikke prøver å "rane" Raadhuset Bar for 1 øl og 1 glass hvitvin, gir endelig bartenderen seg og stiller seg helt opp til oss (bemerkning om avstand tidligere?) for å se på bestillingen gjort fra mobiltelefonen.
Vi får til slutt drinkene med mye om og men, og fortsetter kvelden. Mine spørsmål er: har dere ikke ansatte med normal folkeskikk - eller bedre: er dette oppførselen å forvente av ansatte i servicenæringen? Jeg har aldri opplevd en så uprofesjonell behandling av gjester før!
Hva ute med jentene en lørdags kveld, perfekt sted å dra etter jobb. Masse å gjøre, som biljard, bordtennis og shuffleboard. bruk gjerne mer enn 2-3 timer her altså! I tillegg hva både drikke og maten fantastisk god! Kommer hit flere gang!
De ekkleste Tortilla chipsen jeg spist i mitt liv. De var myke og ikke noen som helst krydder på. Guacamolen smakte som den kom fra en boks.
Sykt kult med masse spill og god mat! Var her med jobben og blei veldig imponert. De har shuffleboard, biljard, pingpong og masse annet. Har en enkel god meny med deilig mat.