Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og dyr pizza ”
Anmeldelse av Lofthus samvirkelag

Lofthus samvirkelag
Vurdert som nr. 188 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 27 - USD 29
Kjøkken: Pizza, Skandinavisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Lofthus har god pizza enten man velger rød eller hvit saus. Ikke noe å si på smak eller utseende. Perfekt italiensk bunn, passe sprø og med godt fyll. Vi tok fire forskjellige. Alle var veldig bra. Men billigst i byen er de heller ikke da.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (154)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 154 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018

Her finner du en utrolig spennende pizzameny med ulike variasjoner for enhver. Jeg har vært her flere ganger, og skal definitivt tilbake igjen. Anbefales på det sterkeste! Kan være lurt å bestille bord på forhånd om man skal hit.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Ckiickamm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Når du har lyst til å prøve alle pizzaene på menyen så kan fallhøyden fort bli stor dersom stedet ikke innfrir.
Vi bestilte en «rød» og en «hvit» for å få et lite bilde på hva stedet kunne levere. Da jeg spiser mye pizza blir jeg fort kresen på hva som serveres rundt omkring. Her er det ingenting å sette fingeren på! Bunnen er slik jeg vil ha den, sprø utenpå og seig inni. Ostene er gode komplementer til «fyllet» ellers. Om jeg skulle sette fingeren på noe så var det kanskje en tanke for mye saus på den «røde», men det er kun mine preferanser.
Rask og hyggelig service i et uformelt lokale.

Dato for besøk: august 2018
Takk, stig19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018

Bra utvalg av pizza god service. Par spiste der kan anbefales.
en av byens beste stede rå spise pizza.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Nils Kristian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018

Vi bestemte oss for å prøve dette stedet etter å ha hørt mye bra, og vi ble ikke skuffet. Perfekt stekt pizza, med spennende og spisse smaker. Anbefaler pikante på det sterkeste, som er den klart beste pizzaen jeg har smakt i Oslo. Hyggelige lokaler, avslappet atmosfære og svært koselige servitører. Alt i alt en veldig god opplevelse.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Ida S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lofthus samvirkelag, så også på

 

Har du vært i Lofthus samvirkelag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.