“Varm og lindrende mat i høstkulden 💛”
Anmeldelse av Roti Shop Oslo

Roti Shop Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Utrolig god og mettende mat som er bra for både kropp og sjel. Vi er veldig fornøyde! Kommer definitivt tilbake.

2  Takk, froydisvangsoy
rotishoposlo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

🙏❤️🙏❤️🙏❤️🙏❤️🙏

Anmeldt 21. september 2020

Å spise mat på Roti Shop er ikke bare ekstremt godt, det er en opplevelse! Servicen er prima og en lignende atmosfære er umulig å finne i Oslo. Kokken møter deg med positivitet og entusiasme og lærer deg hvordan maten blir laget fra bunnen av. Maten er veldig smakfull og du har mest sannsynlig aldri smakt noe lignende før. Å spise på Roti Shop har blitt en ukentlig rutine for meg og mine venner!

2  Takk, Bendik L
rotishoposlo, Daglig leder på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Tusen takk ❤️🙏❤️🙏❤️🙏❤️🙏

Anmeldt 19. september 2020

Ny favorittplass! Deilig mat som gir vibber tilbake India og Sri Lanka. Gjennomført med kjærlighet❤️ Takk!

2  Takk, CarinaN102
rotishoposlo, Chef på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Tusen Takk ❤️❤️❤️❤️❤️

Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Roti Shop Oslo har akkurat åpnet, og vi stakk innom for vår første roti i Oslo. Vi var spent på om den kunne måle seg med alle de vi spiste på Sri-Lanka. Og ja da, for en fantastisk god Kottu roti! ♥️

Roti shop Oslo har virkelig passion for mat, og det smaker man. Rotien er grov og av fullkorn, grønnsakene fra lokale bønder, kyllingen er tilberedt i kokosvann, og digge grønne chilli som gir retten sting.

Lokalet er lite, og har bare to små bord. Det er litt område i «bakgården», spennende å se om det blir mer sitteplasser til sommeren.

Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Frkevy
rotishoposlo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2020

Tusen takk for deres anmeldese 🙏

Anmeldt 23. juli 2023

Dato for besøk: juli 2023
Svar fra ledelsen:Besvart 24. juli 2023

Reisende som så på Roti Shop Oslo, så også på

Har du vært i Roti Shop Oslo? Del dine erfaringer!