Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Roti Shop Oslo

Roti Shop Oslo
Vurdert som nr. 1 av 1 505 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 44
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Roti Indisk subkontinent Roti ble opprinnelig brakt til andre land /kontinent av indenturerte arbeidere fra Sør-Asia. Vi arbeidet flere år for å utvikle dette produktet slik det kan bli en kombinasjon eksotisk og sunt kosthold. Vi har satt sammen smak av alle Indisk subkontinent lander og Innpakningen var praktisk ettersom måltidet kunne spises raskere og mens du er på farten. Iden er fra :Trinidad og Tobago Rotien vi lager : fra Sri lanka m/fersk kokos,kurakkanmel en av sunteste mel som finnes og rød bokhvetemel. (dvs.vi bruker ingen hvete mel) Vegitar/Vegan curry : fra sør India mer fra bramen famile Kylling curry: Malaysia/Singapore/Sør Afrika Scampi curry : Singapore Biff curry :Sri Lanka /Sør Afrika krydder :etter gammeldags metode også ble brukt i ayurveda medisin Innpakning metode med fersk banan blad fra :Sri Lanka / Sør India Til slutt bruker vi eksotisk frukt miks på toppen (fersk granet eple,mango og ananas ): Karibia/sør Amerika Vi bruker kokos vann for å koke kjøtt .
Anmeldt 3. oktober 2020

Nydelig mat og svært hyggelig betjening. Kjøpte take-away her for tredje gang og kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, JoarL19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rotishoposlo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2020
Google-oversetting

❤️❤️❤️❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6468 av 130 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Maten er smakfull, spennende og anderledes! Alt lages fra bunnen her, selv krydderet tørkes og males av de selv. Slå av en prat med de ansatte, spesielt den ene eieren som jobber på kvelden er særdeles hyggelig og forteller villig om maten og dens opprinnelse!

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, eSoraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rotishoposlo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2020
Google-oversetting

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk, autentisk og næringsrik mat!!
Roti shop tilbyr en unik smaksopplevelse fra Sri Lanka, alt fra lunsj, middag eller deilig dessert og te
Eieren og verten forteller entusiastisk om sine tradisjoner , mens han setter sammen sjenerøse porsjonene! Dette er absolutt et sted å anbefale

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 714soukainaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rotishoposlo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020
Google-oversetting

❤️❤️❤️❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2020

Bestilte mat gjennom too good to go. Da jeg kom ble jeg møtt men av kokken som tok deg imot men en vennlighet og godhet man sjeldent ser i Oslo. Så engasjert og entusiastisk om man han lagde så forventningene stod høyt. Da jeg fikk maten, med forskjellige retter som lå på et bananblad ble jeg imponert av oppsettet av retten. Maten var godt krydret, full av smak og de søte granatfrøene og eple gjorde virkelig maten komplett. I tillegg bruker han ikke vanlig ris og alt er hjemmelagd. Bruken av ayurvediske krydder/urter gjør at maten er god ikke bare for ganen men sjel og kropp. Anbefales, kommer garantert igjen! Eneste var at jeg er ikke så glad i ris, så kunne gjerne hatt mer av det andre☺️

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, nathalienjo97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rotishoposlo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020
Google-oversetting

❤️❤️❤️❤️❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2020

Autentisk landsbyrett fra Sri Lanka Rotishop gir rause porsoner roti med blant annet
Linsekarri, rødlinse, soyakjøttjoller, vill karribanan full av fiber og drumstick.

Unike smaker og en følelse av å bli god i både kropp og sinn

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, Mogstad123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rotishoposlo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020
Google-oversetting

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Roti Shop Oslo, så også på

 

Har du vært i Roti Shop Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din