“Annerledes og minneverdig matopplevelse”
Anmeldelse av Roti Shop Oslo

Roti Shop Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en annerledes, men desto mer unik opplevelse. Råvarer jeg aldri har hørt om, og langt mindre sett. Og sjefen sjøl guidet oss på en utrolig måte gjennom måltidet. Virkelig en fin opplevelse

Takk, 776geirj
Roti Shop Oslo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Tusen takk for dere tok tid til å skrive om oss og dele deres opplevelse med for andre gjester.
Slik som dere skriver om oss er gir oss en solid motivasjon for denne jobber vi gjør .

Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Han som lager mat er hyggelig og entusiastisk. Som presentasjon fortalte han at 98% liker maten Hans og hvis vi ikke liker det så er det vårt problem .
Vi prøvde smaksopplevelse meny .
Salaten består av en type fritert flatbrød med salat scampi og hai. De 2 miniscampi var overstekt, hard og likt som minihai tørr og kaldt.
Hovedretten består av diverse grønnsaker, kjøtt tofu og ris. I tillegg får man en type nanbrød som var hard som gummi og vanskelig å tygge
Maten var halv varm og hadde ingen smak . Han fortalte at hans tradisjon er å lage mat uten salt . Det er jo helt ok når du bruker andre krydder . Jeg har spist mye indisk pakistansk og annet eksotisk mat men her var det ingen smaksopplevelse Tvert imot .
Det var mange turister tilstede og de ble likt som oss lurt av Tripadvisor rangering
Oppsummert : hyggelig vert men maten er dyrt i forhold til det du få servert og smaker neppe .

Dato for besøk: juni 2022
4  Takk, Hanseman1999
Roti Shop Oslo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2022

Dette er vår mat, vår smak ,vår kultur, vårt historie og vårt presentasjon om du ikke likte maten vårt
DET ER IKKE VÅRT PROBLEM.

Anmeldt 9. mai 2022

Det er et ekstremt lite lokale, som jeg skjønner at mange finner eksotisk og spennende siden det liksom er så annerledes. Det er vaskelys og veldig lite koselig, og man sitter veldig trangt. Det hadde så absolutt vært greit om maten hadde vært fantastisk, men her brukes ingen salt eller chili eller noe som gir rettene smak. Ser at mange sjarmeres av kokkens artige historier og påfunn, men det hele oppleves som et påfunn for å liksom lage dette til en eksotisk og spennende opplevelse. Hvis maten funker, så funker det meste. Men den maten her smaker virkelig ingenting. Det beste var kokosnøttdrinken, den var virkelig god!

5  Takk, trondb611

DET ER IKKE VÅRT PROBLEM.

Anmeldt 25. april 2022

En unik reise til Sri Lankas mat-tradisjoner og kultur. Maten var enkel, med ekte og rene smaker. Kokken var helt fantastisk, og krydret maten med kunnskap og humor!
At restauranten var så liten at vi måtte ommøblere halve lokalet for å komme oss ut på toalettet la ingen demper på opplevelsen, tvert i mot! Det ble mye felles latter denne kvelden, det var i seg selv uvanlig her i vår norske, noe "stive" kultur.
En uforglemmelig opplevelse!

4  Takk, ingalillr2017

Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

Oslos råeste og mest unike restaurant? Fantastiske råvarer som står i sentrum sammen med uovertruffen service. Hele opplevelsen drives og løftes av karismatisk sjef/kokk/historieforteller. Anbefales på det varmeste.

2  Takk, 890cathrinel
Roti Shop Oslo, Kokk på Roti Shop Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2022

Reisende som så på Roti Shop Oslo, så også på

Har du vært i Roti Shop Oslo? Del dine erfaringer!