“Fantastisk kveld”

Vurdert som nr. 8 av 2 121 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 2. oktober 2023 via mobile enheter

Vi var en gjeng med damer som hadde en fantastisk morsom kveld. Nydelig mat med gode smaker. Jar aldri opplevd noe lignende og den som vil oppleve Roti Shop må skynde seg, for til jul er det slutt.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Anna Solveig K
Svar fra ledelsen:Besvart 14. oktober 2023

🙏❤️🙏❤️🙏❤️

Anmeldt 26. september 2023 via mobile enheter

Må stemme at dette kan være en av Oslo's minste restauranter. Trangt og intimt-helt ulikt noe annet! Her blir du tatt imot som kokkens gjest,ikke en kunde. Det var ikke noe meny for kvelden,det bestemte kokken. Heldige oss! Her fikk vi entuastiske og stolte historier om mat,råvarer,grønnsaker og krydderier vi aldri har hørt om,mens han kokkelerte. Maten ble servert på bananblader,og nydelige,spennende og nye smaker møtte oss. Må oppleves. Mye latter og smil blir det også når alle gjester må omrokkeres for at noen skal komme på toalettet. Tusen takk for en uforglemmelig kveld.

Dato for besøk: september 2023
Takk, 552heges
Svar fra ledelsen:Besvart 17. oktober 2023

💕💕

Anmeldt 2. juli 2023

Dette var noe av det dårligste jeg har opplevd på en restaurant
Maten var ikke god. Dette er noe av det mest smakløse og kjedelige jeg har opplevd. Da hjelper det ikke å servere maten på et bananblad. Menyen var ikke vanskelig å velge fra da det ikke var noe valg. Her var det bare en ting. En vegansk rett. Man kunne få et par kjøttbiter i. Men etter bestilling hadde de ikke kjøttbitene likevel.
Lokalene var så små og trange at det er vanskelig å gå mellom bordene.
Det jeg likevel reagerte mest på var hvor skittent alt var. For eksempel glass. Her valgte jeg å fra brusboksen. Jeg fikk meg ikke til å drikke fra møkkete glass. Vannkannene med vann er neppe blitt rengjort i det siste. De ansattes arbeidsantrekk kan neppe ha blitt vasket i år. Fryktelig skitne uniformer med matrester på.
Her kommer jeg aldri mere. Og kan ikke anbefale noen denne resturanten.

Dato for besøk: juli 2023
4  Takk, _travelmanontripadv
Svar fra ledelsen:Besvart 20. juli 2023

Hei Beklager meget , dette er helt feil vurdering av dere om oss.

Anmeldt 1. juli 2023

Fantastisk hyggelig leder😎. Siva vartet oss opp og fortalte hvorfor maten skulle spises på den autentiske måten som den ble servert. 10/10 service. Når du kommer hit så kan du forvente de beste råvarene med de beste smakene! Anbefales på det sterkeste! Dont miss out. Hilsen mann 30år fra Moss, tidligere kokk fra Michelin.

Dato for besøk: juli 2023
4  Takk, Simen A
Svar fra ledelsen:Besvart 2. juli 2023

TUSEN TAKK.....

Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Vi var fem voksne som hadde standard tre retters ikke vegan, med masse spennende smaker. Vi ble alle imponert over stedets sjarm og service. Takk for en hyggelig kveld.

Dato for besøk: juni 2023
2  Takk, mortenb970

Reisende som så på Roti Shop Oslo, så også på

Har du vært i Roti Shop Oslo? Del dine erfaringer!