“Kjempe god mat”
Anmeldelse av Khushi Indian Cuisine

Khushi Indian Cuisine
Anmeldt 7. april 2024

Khushi Restaurant er virkelig fantastisk! Maten deres er så deilig og autentisk. Personalet er vennlig og imøtekommende. Jeg anbefaler virkelig å prøve deres butter chicken og naanbrød. Du vil ikke bli skuffet! 🍛😋

Dato for besøk: april 2024
Takk, Ali A

Anmeldt 1. april 2024 via mobile enheter

Det var hyggelig servitør, god service, kjempegod mat og kommer gjerne igjen. Helt normale priser. Fint interiør også. Kan anbefale restauranten!

Dato for besøk: april 2024
Takk, hoakimk
Anmeldt 7. januar 2024

Utrolig pen ambience og pent lokale! Maten er himmelsk
Sjefen er kjekk og servitørene sjarmerende og flinke!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Alexander D
Anmeldt 22. november 2023 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 9 som hadde juleavslutning med treningsgruppen. Alt var klart da vi kom. God service, mat og stemning. Hyggelige «indiske» lokaler.

Dato for besøk: november 2023
Takk, 935lassek
Anmeldt 9. oktober 2023 via mobile enheter

En av de beste indiske opplevelsene i Oslo. Stilig lokale, hyggelig betjening og god mat.
Normalt greit å få bord uten å bestille.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Rune M

Reisende som så på Khushi Indian Cuisine, så også på

Har du vært i Khushi Indian Cuisine? Del dine erfaringer!