Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig fornøyd med mat og kundeservice”
Anmeldelse av Gourmet Allé

Gourmet Allé
Vurdert som nr. 485 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Beskrivelse: Liten restaurant og kafé i tredje etasje på Bryn Senter, med en meny for de fleste og takeaway på alle retter.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Liten restaurant og kafé i tredje etasje på Bryn Senter, med en meny for de fleste og takeaway på alle retter.
Anmeldt 30. september 2020

Jeg og min mor har kjøpt take away herfra flere ganger og er like fornøyd hver gang! Kjempegod mat, både pizza, burger og salat bowls. Betjeningen er veldig hyggelige og gir god kundeservice og tilpasser rettene om man ønsker det. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 573hegeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 9 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020

Spiste Gyros her i dag, og den var god. Service upåklagelig, og atmosfæren er helt grei sett ut fra at restauranten er på et kjøpesenter.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, trommetrond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Jeg hadde en bacon cheese burger der, som var helt nydelig.
Godt kjøtt med sprøe nyskårete fries!
Drar gjerne hit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, nicolaii957
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Det ble en pokebowl med scampi til lunsj for meg på lørdag. Fantastisk godt for både gane, mage og øyne. Rikelig persjoner, så ble god og mett. Skulle gjerne tatt et glass vin til maten også, den sto der i hyllene og fristet. Skulle på kveldsvakt, så det får vente til neste gang. Jeg kommer garantert tilbake. Terningkast 6 til Gourmet Alle Bryn der altså.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, monikarJ9878SX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020

Selv om det har blitt flere spisesteder på Brynssenteret i det siste, synes jeg Gourmet Alle står seg godt. Har prøvd flere retter på takeaway meny med stor glede

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, FraBryn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gourmet Allé, så også på

 

Har du vært i Gourmet Allé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din