“Skuffet”
Anmeldelse av Talormade

Talormade
Vurdert som nr. 10 av 32 Dessert i Oslo
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Jeg ble svært skuffet over disse donutene. Smakte gjær for det meste. Kan anbefale Frippledee i Kvinesdal sine donuter.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Journey25897475593

Anmeldt 20. februar 2022

Som overskrifter sier så var donuts’ne veldig tørre, noe som er ganske så uheldig tatt i betraktning at de var veldig dyre… Hvis man er glad i donuts kan jeg anbefale Hawker i Drammens storsenter, beste jeg noen gange har smakt

Dato for besøk: mars 2021
1  Takk, Teewahz
Anmeldt 21. juli 2021

Jeg har hatt gleden av å nyte disse søtsakene mange ganger, men siden jeg bor noen timer unna, er det en stund siden sist. Både i går og i dag har vi inntatt disse dougnutsene flere ganger om dagen. Og de er etter min erfaring og kokkekompetanse helt uslåelige.

Fantastisk fluffy deig men perfekt myk tekstur, nydelig crisp utside og et bredt utvalg toppinger!

Min absolutte favoritt er nok eple og vanlije selvom det strengt tatt ikke er en dougnuts. Av de klassiske er lemonpoppy vilt god, og som den syndigste forføreren av dem alle troner salt karamell.

E u f o r i er den beste beskrivelsen.

Håndtverket i espressobønnene må også nevnes. Fantastisk kompleksitet i smaksbilde, nydelig håndtverk hvor alle undertonene popper.

Servicen er upåklagelig også. Er jo stas å bli kjent igjen fra gang til gang. Kan vel være fordi jeg på et døgn endte med å kjøpe totalt 50 dougnuts uten at det var mer enn 4 mennesker til å spise de 🙈

Godt jeg bor langt nok unna til at midjemålet trosser frotsingen, men jeg gleder meg vilt til neste gang

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 323kariannes
Anmeldt 8. juni 2021 via mobile enheter

God kaffe, gode doughnuts og alltid hyggelig personale. Kommer ofte tilbake til Talormade! En av de beste plassene for en cold brew på varme dager i Oslo 👌🏻

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Herman F
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Norges beste DOUGNUTS!! Akkurat som ekte amerikanske dougnuts!! Finnes ikke ferskere eller bedre, eller mer amerikanske dougnuts enn her!! Ett kjempe spennene utvalg som hele tiden endres! Så ufattelig gode!!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Voyage62300454096

Reisende som så på Talormade, så også på

Har du vært i Talormade? Del dine erfaringer!