“Helaften med teambuilding.”

Lucky Bowl Veitvet
Vurdert som nr. 1 161 av 1 580 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 25
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Helaften her med teambuilding. Vi hadde på forhånd booket på nettsiden en diamantpakke som de kaller det på nettsiden og det fikk vi virkelig,
Vi begynte med 1 time bowling, her var det god stemning ved banene med blacklight og kul musikk.
Etter bowling ble vi satt i restauranten for mat og drikke. Vi fikk et godt måltid. Noen hadde burgers, andre spareribs.
Nei dette var bra og kan anbefales.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, phovland
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Bra bowling baner. Personalet var håpløse og uproffe. Først og fremt dårlig opplyst om dealen på let’s deal og endte opp med å betale mer en det som var planlagt. De som jobbet der virket fjerne, og useriøse. Den ene visste ikke det fantes bestillings app, når det står på hvert eneste bord. Og vi måtte bytte bane pga teknisk feil 3 ganger. I tillegg gikk vi for å bestille mer drikke og da kikket personalet ikke på oss og ned i pcn og etterpå så kikket dem på oss og bare «yes». På toppen av det hele så fikk vi en øl som var utgått på dato. Vi fikk ingen beklagelse eller noen ting, personale virket bare sure og ikke service orienterte. Første og siste gang hit.

2  Takk, fluffycatpower

Reisende som så på Lucky Bowl Veitvet, så også på

Har du vært i Lucky Bowl Veitvet? Del dine erfaringer!