“favroitt sted men dårlige sommervikarer”
Anmeldelse av Villa Paradiso Lilleborg

Villa Paradiso Lilleborg
Vurdert som nr. 1 368 av 1 633 Restauranter i Oslo
Anmeldt 3. august 2021

Vi har alltid likt å gå på dette stedet, men hadde en dårlig opplevelse nylig. Vi måtte vente lenge på allting ; selv en mugge med vann måtte vi be om 3 gg og da kom den etter 20 minutter. Det virker som den faste betjeningen ikke var der og hadde overlat stedet til noen dårlige sommervikarer. De rotet med bestillingene, forsto ikke hva vi sa, vi måtte be om ting flere ganger, ting tok veldig lang tid, uorganisert etc.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, AnnetteS821
Villa Paradiso Majorstua, Markedsføring på Villa Paradiso Lilleborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Hei Anette,
Takk for at du har tatt deg tid til å komme med en tilbakemelding til oss. Vi synes det er leit å lese at servicen ikke var helt på topp denne gangen. Det er absolutt ikke en slik følelse man skal sitte igjen med etter et besøk hos oss. Beklager så mye for det. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre så vi kan bli enda bedre på disse rutinene til neste besøk.

Cordiali saluti,
Villa Tivoli

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelige omgivelser. Perfekt for en stille og rolig middag. Dessverre litt kaotisk service, men hyggelige folk

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 179jacobf
Villa Paradiso Majorstua, Marketing på Villa Paradiso Lilleborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2021

Ciao! Takk for din tilbakemelding. Hyggelig å høre at maten og omgivelsene stod til forventning. Vi tar kommentaren din vedrørende servicen videre intern, for å unngå gjentagelser i fremtiden. Velkommen tilbake til oss😊🍕
Cordiali Saluti,
Villa Paradiso Tivoli

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Kjempekoselig lokasjon påTorshov/Sagene med mange bord ute på en varm sommerkveld. Vi måtte vente litt på bord, da det var mye folk, men vi slapp bordreservasjon. QR kode for å se meny, men du bestiller til servitørene. Servicen var hyggelig, men kunne virke som det var for få på jobb. Tok tid å få oppmerksomheten og noen av de som ryddet av (og som man trodde man kunne bestille av), snakket veldig dårlig engelsk. Pizzaen var helt nydelig og min venninne likte entrecôte retten. Helt ok priser.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, April-Elin

Ciao! Takk for at du har tatt deg tid til å komme med en tilbakemelding til oss. Glad dere likte maten og at omgivelsene stod til forventning🍕☺️ Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre så vi kan bli enda bedre til neste besøk.

Cordiali saluti,
Villa Tivoli

Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Bestilte en kyllingsalat til lunsj. Det var noe av tristeste jeg har sett… det var svært lite og kanskje 40 gram kylling. Å kalle det kyllingsalat er en overdrivelse. Svært skuffende når prisen er 180kr. Ikke noe jeg vil bestille igjen. Servicen var også halvveis.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 212anen
Villa Paradiso Majorstua, Markedsføring på Villa Paradiso Lilleborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Ciao! Det er veldig kjedelig å høre at opplevelsen ikke tilfredstilte denne gang. Det ønsker vi å beklage. Tusen takk for at du bruker tid på å gi oss denne tilbakemeldingen.

Hilsen Villa Tivoli

Anmeldt 27. mai 2020 via mobile enheter

Man må bestille mat og drikke med en app. Maten kom på bordet før drikken, enda drikke ble bestilt 5 min før vi bestilte mat. Først kom en pizza, så 15 min etterpå kom resten av maten. Godt det finnes pizza andre steder i Oslo. Jeg tror servitørene egentlig er hyggelige, men det var såvidt vi så de. Pizzaen er knallgod, men det betyr liksom ingenting når man er drit forbanna.

Slutt med app’n, la servitørene ta i mot gjester og bestillinger, så går dette fint.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, AndersGHar

Reisende som så på Villa Paradiso Lilleborg, så også på

Har du vært i Villa Paradiso Lilleborg? Del dine erfaringer!