“Plenty med mat”

Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Gikk for Sixtus menyen....som prismessig ikke gir rabatt vs ala carte. Gode sjøkreps. Men litt små og det ble mye plukk av halene da krepsene var delt. Cote de Bouf var surpreme. Med fantastiske fries og to gode sauser. Masse mat. God dessert som avslutning. Smådyre viner. Litt nonchalent service. Men hyggelig. Bordbestilling et must.

1  Takk, gunnaro634

Anmeldt 30. juni 2020

Hadde ikke vært på St Lars før, tross at stedet har eksistert i godt og vel 10 år. Erfaringen viste seg at dette var et sted som frister til en snarlig gjenvisitt. Trivelig og litt røft lokale nær Bislett. En ikke veldig stor, men spennende meny, hvor vi valgte en av signaturrettene; grillet cotè du bæuf. En symfoni av deilige smaker; fantastisk potetchips med hvitløk, nydelig kjøtt, og et bevis på at bearnaise-saus virkelig kan være en innertier, og smakfull salat. I tillegg en kul og humørfylt kvinnelig servitør som virkelig gjorde det lille ekstra. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Thomas H
Anmeldt 12. juni 2020

Middagen med venner ble brått veldig mye dyrere enn forventet. Menyen viste at Cote de Boeuf kostet «499/2 pers» (noe som alle i selskapet tolket som 499kr for 2 personer), noe som viste seg å være 499/pers når regningen kom. Utrolig skuffende, ikke minst veldig misvisende. 499kr for 2 personer var akseptabel pris for maten, men når det viste seg å være det dobbelte så satt jeg/vi dessverre igjen med en følelse av å ha blitt litt lurt. Matopplevelsen sto ikke i stil med prisen, dessverre. Konstruktiv kritikk til restauranten blir å fjerne skrivet med 499/2 pers - jeg kan ikke forstå hvordan det skal tolkes som noe annet enn 499kr for to personer, noe det merkelig nok ikke var.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, Archer1988
Anmeldt 22. februar 2020

Vi bestilte pattegris menyen og det er noe av det beste vi har smakt!!
Forretten med grillet oksetunge smeltet på tungen. Pattegrisen og tilbehøret var så fantastisk at vi måtte løsne på belter og bukseknapper hele gjengen!
Desserten var også helt nydelig, fantastisk slutt på en måltid for konger!
Takk for en uforglemmelig smaksopplevelse, vi sees igjen!

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, elinemz
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 40 venner som spiste lammestek. Maten var kjempegod, serveringen upåklagelig, dette til tross for at restauranten var fullbooket. Anbefales sterkt, vi kommer tilbake!

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Darek J

Reisende som så på St. Lars, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i St. Lars? Del dine erfaringer!