Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp mat og service”
Anmeldelse av St. Lars

St. Lars
Vurdert som nr. 268 av 1 600 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 20. september 2020

Anbefales på det varmeste. Vår kelner Anthony sørget for en perfekt opplevelse. God kunnskap, klare anbefalinger og masse godt humør. I tillegg var maten topp. Hele selskapet valgte côte de bœuf, og den var like bra som de beste stedene i Paris og Barcelona.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Travel469730
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (302)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 302 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Gikk for Sixtus menyen....som prismessig ikke gir rabatt vs ala carte. Gode sjøkreps. Men litt små og det ble mye plukk av halene da krepsene var delt. Cote de Bouf var surpreme. Med fantastiske fries og to gode sauser. Masse mat. God dessert som avslutning. Smådyre viner. Litt nonchalent service. Men hyggelig. Bordbestilling et must.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gunnaro634
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Hadde ikke vært på St Lars før, tross at stedet har eksistert i godt og vel 10 år. Erfaringen viste seg at dette var et sted som frister til en snarlig gjenvisitt. Trivelig og litt røft lokale nær Bislett. En ikke veldig stor, men spennende meny, hvor vi valgte en av signaturrettene; grillet cotè du bæuf. En symfoni av deilige smaker; fantastisk potetchips med hvitløk, nydelig kjøtt, og et bevis på at bearnaise-saus virkelig kan være en innertier, og smakfull salat. I tillegg en kul og humørfylt kvinnelig servitør som virkelig gjorde det lille ekstra. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Thomas H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020

Middagen med venner ble brått veldig mye dyrere enn forventet. Menyen viste at Cote de Boeuf kostet «499/2 pers» (noe som alle i selskapet tolket som 499kr for 2 personer), noe som viste seg å være 499/pers når regningen kom. Utrolig skuffende, ikke minst veldig misvisende. 499kr for 2 personer var akseptabel pris for maten, men når det viste seg å være det dobbelte så satt jeg/vi dessverre igjen med en følelse av å ha blitt litt lurt. Matopplevelsen sto ikke i stil med prisen, dessverre. Konstruktiv kritikk til restauranten blir å fjerne skrivet med 499/2 pers - jeg kan ikke forstå hvordan det skal tolkes som noe annet enn 499kr for to personer, noe det merkelig nok ikke var.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Archer1988
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020

Vi bestilte pattegris menyen og det er noe av det beste vi har smakt!!
Forretten med grillet oksetunge smeltet på tungen. Pattegrisen og tilbehøret var så fantastisk at vi måtte løsne på belter og bukseknapper hele gjengen!
Desserten var også helt nydelig, fantastisk slutt på en måltid for konger!
Takk for en uforglemmelig smaksopplevelse, vi sees igjen!

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, elinemz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på St. Lars, så også på

 

Har du vært i St. Lars? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din