Veldig god mat, bra priser, hyggelig betjening. Virkelig valuta for pengene og kommer svært gjerne igjen.
30–34 av 61 anmeldelser
Jeg har vært det mange ganger før og syns at denne restauranten fortjener shout out! Veldig god og ordentlig italiensk mat, god priser og hyggelig servise. Veldig koselig for par men også fortetningsmøter.
Kjøkkenet på denne restauranten har lenge vært av god kvalitet. Etter totalrenovering har interiøret i resturantene nå blitt en pen blanding mellom gamle interiørelementer og nye. Menyen består av klassiske italienske retter. Menyen er ikke stor, men kvaliteten på rettene er høy. Jeg har aldri blitt skuffet over maten. Ved siste besøk spiste vi lammecarré. Kjøttet var mørt og helt korrekt tilbredt. Stedet kan absolutt anbefales.