“Italiensk overraskelse”
Anmeldelse av Vino al Vino

Vino al Vino
Vurdert som nr. 268 av 2 119 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Velkommen til Vino al vino – italieneren på hjørnet av Holbergs plass. Her kan du nyte italienske smaker og noe godt i glasset – til både lunsj og middag. Vi holder til i uformelle og hyggelige lokaler som huser vår restaurant, café og bar, med tilknyttet uteservering i sommersesongen.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

En perle av en italiensk restaurant på Holbergsplass. Veldig hyggelig servitør. Maten var noe av det beste italienske jeg har smakt, forrett Capesante, perfekt stekte kamskjell og en alldeles nydelig saus til. Hovedretter var Tagliatelle boscaiol og Linguine scampi, perfekt kokt og alldeles smakfulle retter. Gode porsjoner. Vi kommer garantert tilbake

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, kjellrunej

Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, bra priser, hyggelig betjening. Virkelig valuta for pengene og kommer svært gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, jorgenhg
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Jeg har vært det mange ganger før og syns at denne restauranten fortjener shout out! Veldig god og ordentlig italiensk mat, god priser og hyggelig servise. Veldig koselig for par men også fortetningsmøter.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 614sapira
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kjøkkenet på denne restauranten har lenge vært av god kvalitet. Etter totalrenovering har interiøret i resturantene nå blitt en pen blanding mellom gamle interiørelementer og nye. Menyen består av klassiske italienske retter. Menyen er ikke stor, men kvaliteten på rettene er høy. Jeg har aldri blitt skuffet over maten. Ved siste besøk spiste vi lammecarré. Kjøttet var mørt og helt korrekt tilbredt. Stedet kan absolutt anbefales.

2  Takk, arnes784
Anmeldt 8. august 2024

Dato for besøk: august 2024

Reisende som så på Vino al Vino, så også på

Har du vært i Vino al Vino? Del dine erfaringer!