Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid”
Anmeldelse av Illegal Burger

Illegal Burger
Vurdert som nr. 5 av 79 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 27. august 2021

Utrolig dårlig service. Måtte vente i 1,5 time for å få burgeren. Frister ikke å gå der igjen. Burgeren var grei.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Randi G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (851)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 851 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021

Har drømt om illegal burger i flere år, og nå har jeg endelig fått satt tenna i en. Jeg ble ikke skuffa. Burgere jeg spiste hadde en sjukt sterk dressing, men burgeren som helhet var god. Ved første øyekast så den veldig liten ut, men ble mett. Mine venner var også fornøyd. Jeg ville muligens gått for en dobbel burger i stedet for burger med potetbåter. Potetbåtene var dynka i olje, men olja smakte kjøtt så det var digg på en pussig måte. Hyggelig betjening. Ingen andre folk i lokalet, så stille og rolig sånn sett. Serverer øl og vin. Minus for høy syremusikk og mye bråk fra kjøkkenet. Ellers bra.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

En vanvittig digg burger. Perfekt stekt på kullgrill med masse snadder på toppen. Husk å bestille potetbåter ved siden av, også disse er utsøkte. Veldig godkjent glutenfritt brød kan du også få. Her kommer vi helt sikkert igjen.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Bigmc1977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2020

Burgeren var virkelig god, men det kan hende mine forventninger var litt for høye etter alle kåringene de har vunnet. Jeg tror den hadde vært enda bedre om kjøttet i den doble burgeren hadde vært dobbel så tykk i stedet for to "tynne".

Dato for besøk: november 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Homrul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Var her med min sønn. Fikk servert en fantastisk burger sammen med perfekte poteter ved siden av. Utrolig godt, klissete raskt servert. Anbefales hvis du ikke har for høyt kolesterol

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Terje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Illegal Burger, så også på

 

Har du vært i Illegal Burger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.