Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 419)
Filtrer anmeldelser
2 419 resultater
Vurdering fra reisende
595
998
581
160
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
595
998
581
160
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6166 av 2 419 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Hotell som ligger sentralt men i et noe belastet område i Oslo. Fikk rom med fin utsikt mot børsen og Operataket. Fint hotellrom med ok standard, men fremstår rent. Verdt å merke seg treningsfasilitetene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, mbakkom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Veldig sentralt og greit hotel, rene rom, bad og fint frokostområde, men litt slitte tepper i fellesrom/ganger/trapper. Var utrolig stille om natten, og betjeningen var i en særklasse - imøtekommende, hjelpsomme og serviceinnstilte! Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Anne Mai B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hotellet imponerte ikke. Slitte og smussete teppegulv i trapperom og korridorer. Vi fikk et superiorrom. Hva i all verden er det?
Ikke garderobeskap. Ikke engang en engangskopp for å kunne skylle ned medisinen med vann. Frokostsalen var uoversiktlig; mat og drikke plassert i alle himmelretninger. Hvorfor i all verden er drikka som skal være kald og forfriskende tømt i glassbeholdere som står romtemperert? Hendlene på tappekranene var i tillegg knekt av, slik at det var vanskelig å fylle glassene. Jeg kommer nok ikke til å booke dette hotellet flere ganger.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Merete L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Veldig greit hotell. Beliggenhet perfekt i forhold til avstand til sentrum, opera, teater osv. Små , enkle rom med behagelige senger og god komfort. Frokosten var helt ok, men den varme maten var lunken. Det trekker litt ned.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Rolf274
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig både inn og utsjekk. Rommene var små og enkle - ingen ekstrautstyr i form av shampo, kaffe, minibar etc.
Greit hotell hvis man skal bo der kun en natt eller hvis man bare skal ha en plass å sove.
God frokost, men savnet stekt egg og bacon.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Bannfrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser