Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 419)
Filtrer anmeldelser
2 419 resultater
Vurdering fra reisende
595
998
581
160
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
595
998
581
160
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5964 av 2 419 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018

Under venneturen vår, så bodde vi her. Veldig enkelt å sjekke inn og ut, fine og greie rom.
Frokosten var god også. Nært til sentrum av Oslo og kjører du bil, så får du rabatt til parkeringshuset Børsparken

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig resepsjonister som hjalp til da den automatiske innsjekkingen ikke fungerte. Sentralt hotel i forhold til tog, buss og bane. Kort avstand til sentrum restauranter.Enkle rom men rent og god seng. Frokosten hadde bra utvalg!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 609larsb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Hotell som ligger sentralt men i et noe belastet område i Oslo. Fikk rom med fin utsikt mot børsen og Operataket. Fint hotellrom med ok standard, men fremstår rent. Verdt å merke seg treningsfasilitetene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, mbakkom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Veldig sentralt og greit hotel, rene rom, bad og fint frokostområde, men litt slitte tepper i fellesrom/ganger/trapper. Var utrolig stille om natten, og betjeningen var i en særklasse - imøtekommende, hjelpsomme og serviceinnstilte! Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Anne Mai B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hotellet imponerte ikke. Slitte og smussete teppegulv i trapperom og korridorer. Vi fikk et superiorrom. Hva i all verden er det?
Ikke garderobeskap. Ikke engang en engangskopp for å kunne skylle ned medisinen med vann. Frokostsalen var uoversiktlig; mat og drikke plassert i alle himmelretninger. Hvorfor i all verden er drikka som skal være kald og forfriskende tømt i glassbeholdere som står romtemperert? Hendlene på tappekranene var i tillegg knekt av, slik at det var vanskelig å fylle glassene. Jeg kommer nok ikke til å booke dette hotellet flere ganger.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Merete L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser