Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 192
Frokost inkludert
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Priceline
Go to your Happy Price
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hilde Merete Ha... S
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 370
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 489
  • Agoda.com
    kr 2 052
  • Hotels.com
    kr 2 495
0.3 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Booking.com
kr 1 149
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Tripadvisor
    kr 1 146
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 1 149
0.1 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 1 847
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 1 945
  • Agoda.com
    kr 1 647
  • travelup.com
    kr 1 675
0.8 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 084
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 820
  • ZenHotels.com
    kr 1 111
0.3 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 3 920
  • Agoda.com
    kr 3 521
  • Preferred Hotels
0.2 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Priceline
    kr 1 529
  • Hotels.com
4.4 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 3 240
  • Hotels.com
    kr 3 090
  • Official Site
    kr 2 740
0.8 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 987
  • Agoda.com
    kr 741
  • Priceline
0.7 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Radissonhotels.com
    kr 1 560
  • Booking.com
    kr 1 560
  • Priceline
0.6 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 1 720
  • Booking.com
7.6 km fra Comfort Hotel Boersparken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (2 508)
Filtrer anmeldelser
2 508 resultater
Vurdering fra reisende
612
1 013
603
181
99
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
612
1 013
603
181
99
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8186 av 2 508 anmeldelser
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Sentralt hotell med hyggelig betjening! Døgnbemannet resepsjon med trivelige flotte mennesker.
Det serveres en god frokostbuffet, du kan ta med kaffekoppen opp på rommet sommhar stor god Tv montert på vegg. Trenger du noe, alt fra håndklær, henvisning til kommunikasjonsmidler er resepsjonen velvillig og hjelper deg 😘🍀

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, eaaLongyear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Har sans for det miljøvennlige ved ikke å vaske rene ting og det kvalitetsmessige ved å heller vaske ordentlig når det vaskes, enn å fare over med harelabb hver dag. Her kan det se ut som den dominerende filosofi er å spare utgifter på personell som driver room-service, eller så sviktet kommunikasjonen ett eller annet sted i linja meg-resepsjonist-personell som vasker. Da jeg sjekket ut, var rommet fullt av søppel. Etter 3 dagers opphold. Pleier alltid tipse for room-service, men får man ingen service? Med andre ord personellet med den tunge jobben ender opp med redusert bonus for de får ikke den samme takknemligheten fra kundene som økonomisk bidrag i hverdagen. Siste gang jeg sier nei til spørsmålet «trenger du romvask i morgen?». God beliggenhet. Grei størrelse på rom. Frokost et lyspunkt. Restaurantprriser på brus i «kiosken» bak resepsjonen, men kjekk kolonialforretning i samme gata. Gangavstand fra flytog.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, backpack-from-norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og kjæresten var i Oslo for og besøke familien min og feire jul.

Vi kjørte ned fra Sundsvall i Sverige til Oslo, det tok rundt 8-9 timer så vi var rimelig trøtte når vi kom frem, når vi hadde parkert bilen og prøvde og sjekke inn så fant de ikke vårt navn i registeret, vi hadde booket rommet for over en måned siden, det var booket på kjæresten min sitt etternavn og det er bare de i hele verden som har det så det er ganske unikt, og har litt spesielle stevninger, de sa at de ikke kunne hjelpe oss og at vi kanskje var på feil hotell, dette var altså ved 12 tiden på julaften, vi hadde kjørt kjempe lenge og skulle gjøre oss ferdige for julaften men de sa at de ikke kunne hjelpe oss og sjekke inn, vi fikk ringe faren til kjæresten min som fikk snakket med dem
Og først etter 30 minutter fant de oss i registeret.

Rommet var veldig lite og senga veldig hard, veldig veldig kaldt inne på selve hotell rommet og i matsalen.
Utrolig høylytt fra gangene, da vi begge våknet av at en som ryddet satt og harklet seg og det hørte vi 4-5 rom bort som at hun satt innafor hotelldøra.

Frokosten var dessverre dårlig.
Dårlig utbud og smakløse varme retter.

Vår utsikt var RETT inn i masse stein og vinduer, føltes som en fengsel celle.

Derimot fin utsikt fra den lille balkongen alle hadde adgang til.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bellareviewsit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Her må ledelsen gi mer betalt til ansatte, for disse er flinke. Veldig godt på humør og service hos både barception og de som ryddet ved frokostbordet. Helt ok rom også for en enkel overnatting. Pluss med frokost til klokken 1200 søndag, samt utsjekk 1800 uten ekstra kostnad. Jeg og kjæresten koste oss, og snakket godt om service i etterkant.

Eneste minuset er litt trangt/dårlig organisering av frokost, ble mye frem og tilbake. Savnet banan og druer, men det er flisespikkeri.

Anbefales på det sterkeste pga service og mennesker som jobber der.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, JRonnyMoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde en langhelg i Oslo, for å feire en 70-årsdag, og hadde derfor bestilt et oppgradert rom. Et tidligere besøk var helt ok, så vi regnet med at det skulle bli et fint opphold, særlig siden jeg hadde gitt beskjed om feiringen.
Rommet var greit og utsikten fin, men det luktet dårlig på badet (sannsynligvis pga at det var lenge siden dusjen var brukt) og såpebeholderen var tom. Fjernkontrollen til tven virket omtrent ikke pga dårlig batteri, og jeg følte meg dårlig mottatt i resepsjonen, når jeg ba om nye batterier. Det var heller ikke glass på rommet, slik at vi måtte ut på leting, for å få pusset tennene. Samtidig var det oppfordring på badet om å drikke vann.
Det lå også en lapp om at hvis vi ville ha rommet rengjort, så måtte vi gi beskjed dagen i forveien. Dette føltes noe rart, når vi hadde fem overnattinger, og skulle ikke være nødvendig å be om.
Det fine med dette hotellet, i tillegg til beliggenheten, er at de har et veldig bra treningsrom. Men også der måtte vi gi beskjed om manglende håndklær.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Toften
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser