Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 122
Vis tilbud
Expedia.com
USD 121
Vis tilbud
Trip.com
USD 115
Vis tilbud
Hotels.comUSD 121
PricelineUSD 122
TravelocityUSD 121
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 466)
Filtrer anmeldelser
2 466 resultater
Vurdering fra reisende
600
1 007
594
170
95
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
600
1 007
594
170
95
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6974 av 2 466 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet har blitt oppgradert. De har fått et mye bedre utvalg på glutenfri mat selv om jenta mi ikke likte maten. Hadde et supert opphold. V3kdig hyggelig personale som ka til rette for at vi fikk et supert opphold.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Hilde Merete Ha... S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Sentralt hotell med hyggelig betjening! Døgnbemannet resepsjon med trivelige flotte mennesker.
Det serveres en god frokostbuffet, du kan ta med kaffekoppen opp på rommet sommhar stor god Tv montert på vegg. Trenger du noe, alt fra håndklær, henvisning til kommunikasjonsmidler er resepsjonen velvillig og hjelper deg

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, eaaLongyear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Har sans for det miljøvennlige ved ikke å vaske rene ting og det kvalitetsmessige ved å heller vaske ordentlig når det vaskes, enn å fare over med harelabb hver dag. Her kan det se ut som den dominerende filosofi er å spare utgifter på personell som driver room-service, eller så sviktet kommunikasjonen ett eller annet sted i linja meg-resepsjonist-personell som vasker. Da jeg sjekket ut, var rommet fullt av søppel. Etter 3 dagers opphold. Pleier alltid tipse for room-service, men får man ingen service? Med andre ord personellet med den tunge jobben ender opp med redusert bonus for de får ikke den samme takknemligheten fra kundene som økonomisk bidrag i hverdagen. Siste gang jeg sier nei til spørsmålet «trenger du romvask i morgen?». God beliggenhet. Grei størrelse på rom. Frokost et lyspunkt. Restaurantprriser på brus i «kiosken» bak resepsjonen, men kjekk kolonialforretning i samme gata. Gangavstand fra flytog.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, backpack-from-norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og kjæresten var i Oslo for og besøke familien min og feire jul.

Vi kjørte ned fra Sundsvall i Sverige til Oslo, det tok rundt 8-9 timer så vi var rimelig trøtte når vi kom frem, når vi hadde parkert bilen og prøvde og sjekke inn så fant de ikke vårt navn i registeret, vi hadde booket rommet for over en måned siden, det var booket på kjæresten min sitt etternavn og det er bare de i hele verden som har det så det er ganske unikt, og har litt spesielle stevninger, de sa at de ikke kunne hjelpe oss og at vi kanskje var på feil hotell, dette var altså ved 12 tiden på julaften, vi hadde kjørt kjempe lenge og skulle gjøre oss ferdige for julaften men de sa at de ikke kunne hjelpe oss og sjekke inn, vi fikk ringe faren til kjæresten min som fikk snakket med dem
Og først etter 30 minutter fant de oss i registeret.

Rommet var veldig lite og senga veldig hard, veldig veldig kaldt inne på selve hotell rommet og i matsalen.
Utrolig høylytt fra gangene, da vi begge våknet av at en som ryddet satt og harklet seg og det hørte vi 4-5 rom bort som at hun satt innafor hotelldøra.

Frokosten var dessverre dårlig.
Dårlig utbud og smakløse varme retter.

Vår utsikt var RETT inn i masse stein og vinduer, føltes som en fengsel celle.

Derimot fin utsikt fra den lille balkongen alle hadde adgang til.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bellareviewsit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Her må ledelsen gi mer betalt til ansatte, for disse er flinke. Veldig godt på humør og service hos både barception og de som ryddet ved frokostbordet. Helt ok rom også for en enkel overnatting. Pluss med frokost til klokken 1200 søndag, samt utsjekk 1800 uten ekstra kostnad. Jeg og kjæresten koste oss, og snakket godt om service i etterkant.

Eneste minuset er litt trangt/dårlig organisering av frokost, ble mye frem og tilbake. Savnet banan og druer, men det er flisespikkeri.

Anbefales på det sterkeste pga service og mennesker som jobber der.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, JRonnyMoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser