Stian Rusten
Se flere hoteller i Oslo
1 021
1 021
Anmeldt 23. august 2022 via mobile enheter

Bestilte rom gjennom choise. Fikk mail å bekreftelse på rommet. Ca 2 timer etterpå når vi kom til hotellet fant de ikke bestillingen, ble mye styr med ringing til choice kundeservice. De i resepsjonen ba oss vente en times tid på bekreftelse fra choise. Klokken gikk å mens vi sto der kom flere andre å klaget på ureine rom å ekle sølvkre på rommet. Vi fikk tilslutt rom. Et bittelite uten kjøleskap, glass eller noe tilbehør. Dårlig seng utsikt mot andre rom med mye innsyn, mørkt å trist. Masse støv under sengen, noen smådyr på veggen på toalettet samt kom vann på hele gulvet ved dysjing. Kommer nok aldri igjen her.

Takk, Kviggoen
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Jeg hadde bestilt rom fra 5.august til 8.august og betalte med kredittkort. I god tid før vårt hotellopphold sendte jeg beskjed til hotellet at vi dessverre måtte dra hjem en dag tidligere enn bestilt og ba om å få refundert beløpet for ett døgn. Men det fikk jeg ikke fordi jeg hadde betalt med kredittkort. Jeg klaget på dette, men det hjalp ikke.
Dette synes jeg er svært dårlig service, særlig siden jeg ga beskjed i god tid.

Takk, Jack Borger S
Anmeldt 6. august 2022

Stort hotell, greit og sjekke inn, anbefaler å booke det største rommet da til og med det var ganske lite men det hadde til gjengjeld en privat balkong som var omtrent like stort som hele rommet så ble positivt overrasket. Er glad jeg kom tidlig til frokost, for utover dagen så det ganske kaotisk ut. Frokosten var ganske basic, brød, smør og div pålegg. Egg og bacon, pølser. Hotellsenga og dynene var herlig å sove i og jeg sov godt til tross for bråk ute. Ellers var det ingen ekstra ting på rommet, ikke glass på badet engang. Fikk veldig vandrehjem følelse av hele hotellet og er helt ok for en natt når man trenger noe enkelt og sentralt.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Nattyy81
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

To netter her med et barnebarn på 8 år. Fin beliggenhet, men likevel litt trist. Fra rommet var d eneste vi så, stort sett, tunge, hallusinerte rusmisbrukere utenfor lokalene til Kirkens Bymisjon. Området rundt hotellet luktet oppkast (uten at dette er hotellets skyld).

Rommet (248) var greit; stort og egentlig pent, men ikke rent!🙈 Det første synet som møtte meg, i skinn av lyset, var en mengde "hybelkaniner" under senga. Støvete, og altså i store dotter under senga. Badet virket rent. Rommet var strippet for utstyr, ikke engang tørkepapir eller glass fantes. Et minus!

Frokostservering fram til kl. 9.30. Den kunne gjerne pågått litt lenger, for her var det kaos! Nesten ufremkommelig, håpløst både å skaffe seg oversikt over hva som fantes og å finne plass å sitte. Svært små tallerkener. Folk som hadde funnet noe å legge på tallerkenen, ble gående rundt i lokalet på leit etter sitteplass. Folk ristet på hodet og sa de aldri hadde opplevd maken. Noen tok maten med i kjelleren, der det er trimrom, noen på rommet. Frokost framsto ellers som enkel.

Så dette var en "spesiell" opplevelse. Jeg valgte å ikke fokusere på det negative, også pga. barnebarnet, men kommer nok ikke igjen hit. Det kunne vært så flott et hotell dette, men et eller annet gjør at det fremstår helt uten sjarm.

Grei innsjekk, ung mann som var veldig fåmælt. Utsjekk hyggeligere.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 19marih
Anmeldt 9. juli 2022

Vi har benyttet flere av hotellene i kjeden under besøk til Oslo. Nå tenkte vi å prøve Børsparken. Men vi kommer nok heller til å velge et av de andre neste gang,

Dobbeltrommet var bitte lite, og det var ingen av de sjarmerende detaljene i rommene som f.eks comfort hotel Karl Johan eller grand central. Badet var greit, men bare en av de to skylleknappene på wc fungerte.

Frokostsalen ga assosiasjoner til en leirskole, med langbord og oppskåret brød med masseprodusert pølsepålegg.

Helt ok hvis man bare må overnatte et praktisk sted, Men ikke hvis man skal på en helgetur der et fint hotell er en viktig detalj. Det er mer vandrerhjem-stil på dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Gunhild A