Tor-A W
Se flere hoteller i Oslo
1 019
1 019
Anmeldt 3. mai 2023 via mobile enheter

Bodde her i tre dager. Rommet var merkelig og klaustrofobisk med kun vindu i taket. Det var en stige på rommet for å komme til. Rommet var ikke spesielt rent, med store flekker på senga, skitt på veggene og et lag med støv. Når man dusjet kom det vann ut over hele gulvet på badet. Gikk å sa fra om dette, og da fikk jeg svar om at "ja det er dårlig fall her." 40 minutter før frokostens stengetid var det helt tomt for absolutt all varm mat. Jeg bor en del på choice sine hoteller, og er som regel alltid fornøyd, men dette hotellet føles ut som kjedens sorte får. Til 1700,- natta er vi svært misfornøyd. Styr unna.

Dato for oppholdet: april 2023
2  Takk, Climber45597773484
Anmeldt 16. april 2023

Horrible priser for små og triste rom, med mye bråk fra gatene utenfor. Frokosten var vel noe av det dårligste som man har opplevd i Norge. Lite, trist og forferdelig smakløst. Her har dere mye å gå på!

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Testteam_no
Anmeldt 3. desember 2022 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt; 5 minutter fra Oslo S med utsikt mot Bjørvika og operaen. Det er stille og rolig selv om det er midt i byen. Rommene har grei standard. Frokosten er grei, men vi kunne ønsket at frokostpersonale var med på og fylte på tomme fat.
Resepsjonspersonale yter god service.

Romtips: Enkelt å ankomme med tog til hotellet
Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, Erlend1973
Anmeldt 16. oktober 2022 via mobile enheter

Helt greit. Men med tanke på hvor mange hoteller jeg er innom i løpet av et år, så kommer dette hotellet langt ned på lista over middelmådige hoteller.

Rommene er sparsomme, sengene er slitt og knirker/bråker, så det oser ikke av kvalitet, dette er billige senger. Mange av rommene mangler plass for å sitte og jobbe.
Bad er helt ok!

Nøkkelkort er laminert papp og er slitt og flistra opp i kanter.

Frokost er skuffende:

Tørt brød
Tørr bacon
Stor variasjon av hva som kalles bløtkokt egg, så det er gambling om man har lyst på bløtkokt!
Croissant første dagen, torsdag, men ikke på fredag lørdag eller søndag morgen! Veldig dårlig!!

Eggerøre er rennende og består av harde og løse klumper, som tilsier at det kan være brukt noe fra gårsdagen! Etter mange år som kokk, så vet jeg nøyaktig hvordan dette ser ut og smaker når det blir gjenbrukt! Gjenbruk er flott, men ikke i mat!

Rundstykker er tørre og seige, så de er også fra gårsdagen!

Dette går rett og slett ikke an!!

Men 3 stjerner må dere få, for det er veldig god service ellers, hyggelig og profesjonelle ansatte som ønsker at oppholdet ditt skal være bra! 🤌👌

Fiks maten og rommene, så vil jeg absolutt anbefale dette til hele verden!

Beliggenhet er perfekt for alt man kan ta seg til i Oslo!

Operahuset
Biblioteket
Munch museet
Osv osv

Mye kultur i umiddelbar nærhet!!

Hotellet er reint og lobbyen er veldig flott!

Resten bærer preg av alder og kunne nok vært pusset opp, men det fungerer! 😊

Kommer gjerne igjen for korte opphold!

Romtips: Gå tidlig til frokost!
Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Storyteller696021
Anmeldt 16. september 2022

God beliggenhet og service. Fikk levere koffert til oppbevaring i påvente av at rommet ble ledig,noe som er positivt. Ok frokost. Men fant både en brukt porsjonssnus og en tom chipspose på rommet, så vil heller anbefale å finne et annet hotell.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, larskvestad