Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jtviken
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 056
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 057
  • Vio.com
    kr 1 797
  • travelup.com
    kr 1 794
0.3 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 364
  • Expedia.com
    kr 4 134
  • Vio.com
    kr 2 903
  • Hotels.com
    kr 4 140
0.9 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 2 540
Fullt refunderbart
  • Strawberry Hotels
    kr 2 140
  • Official Site
    kr 2 140
  • Expedia.com
    kr 2 486
0.4 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
kr 1 044
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 009
  • Vio.com
    kr 857
  • Priceline
    kr 909
0.5 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 1 439
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 437
  • Hotels.com
    kr 1 439
  • Priceline
    kr 1 439
0.9 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
kr 1 360
  • Expedia.com
    kr 1 407
  • Vio.com
    kr 1 226
  • Hotels.com
    kr 1 409
3.9 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 120
  • Strawberry Hotels
    kr 2 399
  • Hotels.com
    kr 1 960
  • Expedia.com
    kr 2 108
1.4 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 294
  • Official Site
    kr 1 398
  • Vio.com
    kr 1 043
  • Priceline
    kr 1 086
0.8 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
kr 1 870
  • Booking.com
    kr 1 870
  • Expedia.com
    kr 1 867
  • Priceline
    kr 1 870
1.1 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 068
  • Priceline
    kr 1 220
  • Vio.com
    kr 926
  • Expedia.com
    kr 1 161
1.1 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (817)
Filtrer anmeldelser
817 resultater
Vurdering fra reisende
266
316
148
58
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
266
316
148
58
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 817 anmeldelser
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Bestilte et oppgradert rom, men det var ikke verdt pengene. Stort rom, knøtt lite bad. Minus for teppegulv. Kjedelig frokost. Fin beliggenhet i byen, men det var igrunnen alt. Ser ingen grunn til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Anne-Marte K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Savoy H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Savoy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Kjære AMKDokka,

Det er synd å høre at din opplevelse ikke svarte til forventingene. Vi har 93 rom hvor en tre del av rommene er oppgraderte supperior- eller delux rom. Alle våre rom er forskjellige, noen rom har veldig store bad, andre har mindre bad men store romflater. Vi har teppegulv på de fleste rom, men 14 av rommene våre har parkett.
Vi ønsker selvfølgelig at du skal få oppleve Savoy Hotel igjen og være fornøyd med ditt hotellopphold.

Om du skulle ønske å gi oss en ny sjanse, ta kontakt med meg pr e-post på Sara.hoff@choice.no
Vi ønsker deg en riktig fin dag videre og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Mvh,
Sara H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018

Perfekt beliggenhet for en helg i Oslo.God frokost med mye å velge i og kveldsmåltidet inkludert i prisen.Eldre hotell med godt vedlikeholdt og koselige rom.Vi hadde bestilt et dobbeltrom men til vår overraskelse fikk vi et stort rom med plass til 3 personer.Smilende og hjelpsomme folk i resepsjonen.Artig med den «antikke»heisen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ellerine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Savoy H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Savoy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018

Kjære ellerine,

Takk for din tilbakemelding.
Vi er glade for å se at du har smakt på vår gode frokost og vårt kveldsmåltid. Og det er hyggelig å høre at dere satt pris på oppgraderingen til et superior dobbeltrom, samt vår lille, sjarmerende heis.

Ønsker dere hjertelig velkommen igjen!


Beste hilsner,
Sara H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd
God personal på hotellet
Hotellet ligger i sentrum
Koselige og rene rom
Det er et godt valg for frokost og middag
Håper å komme tilbake igjen
Takk for en god tid i Oslo
Vi var veldig heldige med været og med hotellet

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Konstantin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Savoy H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Savoy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Hei Konstantin K,

Takk for din tilbakemelding, vi er glade for at du har hatt et strålende hotellopphold her i Oslo.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

Jeg bodde tre dager på hotel savoy i juli i den varme perioden i sommer. Det var ingen air condition på rommet, og heller ikke noen vifte. Vinduet sto oppe hele døgnet, men det var veldig varmt, og vanskelig å sove.
Frokosten var grei. Ikke noen stor opplevelse. Frokostsalen var heller ikke så fin.
Hotellet serverer kveldsmat, og den var god, og det var det mest posetive med hotellet, og selvsagt beliggenheten. Ikke mye støy heller, og det er bra.
De kunne godt hatt en vifte når det ikke var air condition.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Inger Marie E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2018

bodde her 2 netter i juni med min kone. Fantastisk hyggelig velkomst i respsjonen. Rommet var stort og fint, Badet ikke så stort, men hadde det nødvendige. Senga var veldig god. Eneste minus var at det var veldig varmt i Oslo, så vi måtte ha vinduet åpent om natta, og da var det litt støy fra gata. Spiste en deilig kveldsmat her. Frokosten er bare helt topp. Service var god. Vi hadde et veldig fint opphold, og anbefaler dette hotellet.

Romtips: rom mot bakgården har mindre støy fra gata
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser