Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (748)
Filtrer anmeldelser
748 resultater
Vurdering fra reisende
251
302
137
39
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
251
302
137
39
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 748 anmeldelser
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi fikk et knøttlite rom hvor dobbelseng tok meste parten av rommet. Rommet hadde ikke 4 stjerners kvalitet. Renholdet var beklageligvis dårlig. Søppeldunke ble ikke tømt, ikke nye doruller, ikke nye håndkler og generelt dårlig rengjøring på rommet. Trappeoppganger var skitne og ikke vasket. Frokosten var imidlertid svært bra. Fin beliggenhet i byen. Ingen topp opplevelse av dette hotellet, men Ok 3 stjernes hotell.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Øyvind B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

Ofte hører man om steder som serverer utmerket mat i utkanten av de høye husleiene i sentrum av Oslo.
Vanligvis, når jeg har funnet perle i Oslo sentrum, som serverer en treretters matopplevelse til under 200 kroner, vil jeg holde det for meg selv. Jeg vil ikke bli avvist fordi det er fullt ved neste besøk !
Samtidig, dersom baren i SAVOY ikke får nok gjester, vil de ikke kunne fortsette den fantastisk gode utviklingen .Baren i Hotel Savoy serverer en ukens treretters som består av to fiskeretter, og en kjøttrett til under 200 kroner. Rettene kommer fra hotellets meget kapable kokker. Kunnskapsrike vinkelnere og hyggelig bar betjening. Regningen dro av sted- for vår del, fordi vi koste oss i hjel med kvalitetsviner med mer. Vi startet på budget- og tok av på første klasse! Det var verdt hver krone!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jtviken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Bestilte et oppgradert rom, men det var ikke verdt pengene. Stort rom, knøtt lite bad. Minus for teppegulv. Kjedelig frokost. Fin beliggenhet i byen, men det var igrunnen alt. Ser ingen grunn til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Anne-Marte K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Savoy H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Savoy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Kjære AMKDokka,

Det er synd å høre at din opplevelse ikke svarte til forventingene. Vi har 93 rom hvor en tre del av rommene er oppgraderte supperior- eller delux rom. Alle våre rom er forskjellige, noen rom har veldig store bad, andre har mindre bad men store romflater. Vi har teppegulv på de fleste rom, men 14 av rommene våre har parkett.
Vi ønsker selvfølgelig at du skal få oppleve Savoy Hotel igjen og være fornøyd med ditt hotellopphold.

Om du skulle ønske å gi oss en ny sjanse, ta kontakt med meg pr e-post på Sara.hoff@choice.no
Vi ønsker deg en riktig fin dag videre og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Mvh,
Sara H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018

Perfekt beliggenhet for en helg i Oslo.God frokost med mye å velge i og kveldsmåltidet inkludert i prisen.Eldre hotell med godt vedlikeholdt og koselige rom.Vi hadde bestilt et dobbeltrom men til vår overraskelse fikk vi et stort rom med plass til 3 personer.Smilende og hjelpsomme folk i resepsjonen.Artig med den «antikke»heisen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ellerine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Savoy H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Savoy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018

Kjære ellerine,

Takk for din tilbakemelding.
Vi er glade for å se at du har smakt på vår gode frokost og vårt kveldsmåltid. Og det er hyggelig å høre at dere satt pris på oppgraderingen til et superior dobbeltrom, samt vår lille, sjarmerende heis.

Ønsker dere hjertelig velkommen igjen!


Beste hilsner,
Sara H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd
God personal på hotellet
Hotellet ligger i sentrum
Koselige og rene rom
Det er et godt valg for frokost og middag
Håper å komme tilbake igjen
Takk for en god tid i Oslo
Vi var veldig heldige med været og med hotellet

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Konstantin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Savoy H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Savoy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Hei Konstantin K,

Takk for din tilbakemelding, vi er glade for at du har hatt et strålende hotellopphold her i Oslo.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser