Hege K
6.6 km fra Clarion Collection Hotel Savoy
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 6. august 2023

Verste hotellet jeg noensinne har bodd på. Vi hadde regnet med støy utenfra når vi bor i sentrum av Oslo, men vi ble ikke opplyst av hotellet om at vi praktisk talt fikk rom oppå et diskotek som har et hinsides støynivå til kl 03.00 på natta. Det er ikke noe sånt man forventer når man bestiller rom for å sove i. Det er helt umulig å sove, selv med alle vinduer lukket. Vi hadde forhåndsbestilt rom til i desember også, det blir avbestilt!! Kommer til å fraråde alle jeg kjenner til å bestille rom her.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Janne O
Anmeldt 13. juli 2023

Flott hotel og fantastisk service. Alt ligger rett i hjørnet. Fra gode restauranter til hyggelige barer. Dersom du skal hygge deg med en kveld ute i byen så ville jeg anbefalt dette hotellet. Verdt å bo her :)

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Asif F
Anmeldt 9. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk hotell! Supergod frokost, stort og flott rom, kjempegod seng, hyggelige ansatte, og god service. Beliggenheten var det heller ikke noe å si på.

Stor sannsynlighet for at jeg overnatter her igjen, og vil absolutt anbefale å bo på dette hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Veronicanl123
Anmeldt 18. april 2023 via mobile enheter

Historisk hotell med gode rom, hyggelig betjening og hvor det serveres god frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen. Preges litt å være et bygg som ikke er tilpasset moderne hotelldrift, men dette er også med å gir hotellet sjarm. Ligger sentralt i Oslo sentrum og er et godt utgangspunkt for både business og plessure.

Romtips: Nationaltheatret er nærmeste t-bane-stasjon.
Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Ketil H
Anmeldt 14. april 2023 via mobile enheter

Hotell opplevelsen var helt standard, MEN vi kjøpte et ostefat i baren og vi fikk verdens beste servitør! Han forklarte alt, var kjempe generøs. Han fikk alt til å være vært pengene, og han ga oss til og med en liten bit av osten vi synes var best

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Discover24766636933