Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Vikingskipshuset på
fra USD 45,51
Mer informasjon
fra USD 83,84
Mer informasjon
Anmeldelser (9 931)
Filtrer anmeldelser
9 931 resultater
Vurdering fra reisende
4 990
3 397
1 254
244
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 990
3 397
1 254
244
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 9 931 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Små og store syntes det var spennende å besøke vikingmuset. Tre godt bevarte store skip og noen mindre båter. I tillegg historie og gjenstander fra graver.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, MonicaMalmin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Synes man har gjort lite ut av en lang og spennende tid i Norge. Et par av skipene er imponerende byggverk, tatt i betraktning at de ble laget på 800-tallet. Tuneskipet kan godt stues bort spør du meg.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, 335_yvindh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Museumet er lite og ikke verdt pengene spør du meg. Har vært på par ander i nærheten men det ga ikke så mye godt inntrykk for min del

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 614sapira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2020

Det var interessant å se vikingskipene. Vikinghistorien er en viktig del av den nordiske historien.Skipene var godt ivaretatt.
Jeg ble likevel skuffet over museet. Jeg hadde nok langt større forventninger enn det som ble i fridd her.
For det første museumet var ganske lite. Og det tok ikke så langt tid å se alt.
For det andre var det svært ukoselig i museet. Det var ekstremt kaldt. Da snakker jeg om temperaturen innendørs. Kanskje hadde det vært en ide for museumet og ikke la utedøren stå oppe for fult gap. Etterhvert ble det til at man gikk rundt og hakket tennene der inne.
Jeg savnet også en cafe som man kunne slappe av på etter å ha fordøyt historiske opplevelser.
Dette museumet kommer nok under kategorien vært der og gjort det. Og er vel neppe et sted jeg tror jeg kommer til å besøke igjen.

Dato for opplevelse: mai 2020
1  Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Dersom du er historieinterressert så er Vikingskipmuseet absolutt for deg,men ikke bare for dem. Det er lagt opp til å pirre nysgjerrigheten for alle både barn og voksne. Du blir stolt av å være norsk når du der hva våre forfedre har fått til for SÅ lenge siden.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, Tom Arild C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser