Panoramisk sightseeingtur i Oslo by
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Oslo Rådhuset på
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Et utrolig flott rådhus som Oslo må være stolte av. Flott parkanlegg, selv senhøstes ser en hvor mye som legges i at det skal bli bra.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, perarneo2018
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Ikke så veldig spennende eller interessant turist mål å vise frem til noen. Det er bare et bygg, ganske kjedelig sådan. Litt affeksjonsverdi verdi muligens for lokale men ikke turister.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Tony H
Anmeldt 2. august 2018

Jeg har bodd i Oslo siden 1973 men har aldri vært i Oslo Rådhus før i dag 2. september 2018. dette er en gratis guidet \omvisning som er på Engelsk. omvisningen varte i 30 minutter. Her fikk en ypperlig forklaring om Rådhuset

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Willy M
Anmeldt 17. juli 2018

Det var meget lærerikt denne turen. Det er mye som man ikke vet om hva var det som skjedde i Oslo «i gamle dager»... Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, luiscastizaga
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter gikk å spankulerte her en lørdag morgen. Flott bygning og arkitektur. Flott beliggenhet.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Holmen83