Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Lagre
Oslo City Walk
22

Bestill på forhånd
fra
USD 38,75
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Oslo Rådhuset på
Oslo City Walk
22 anmeldelser
fra USD 38,75
Mer informasjon
fra USD 43,40
Mer informasjon
Oslo lett gange
6 anmeldelser
fra USD 206,67
Mer informasjon
Oppdag Oslo til fots
21 anmeldelser
fra USD 232,51
Mer informasjon
Anmeldelser (2 761)
Filtrer anmeldelser
2 761 resultater
Vurdering fra reisende
1 104
1 161
404
72
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 104
1 161
404
72
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 761 anmeldelser
Anmeldt 14. mars 2021 via mobile enheter

Stygg styggere Oslo Rådhus.

Har du en god dag og har lyst til å dempe humøret kan et råd være å se på dette stygge bygget.

Det er bygget mye stygt og brutalt i Oslo de senere år. Men dette er gammelt og stygt. En sjeldnere kombinasjon.

Dato for opplevelse: mars 2021
2  Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

Sikkert flott innenfor din sjanger. Men sjangeren med østblokk inspirert design blir aldri fin å se på.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Jeg elsker at dette huset er åpent for vandring for alle! Jeg har gått innom her flere ganger for å se på bildene, og jeg ser noe nytt hver gang både i bildene ute og inne. Samt at jeg føler at jeg går gjennom en reise i Norsk historie. Anbefaler alle en gratis tur innom brunostbyggene i Oslo.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Var her i et bryllup. Veldig fint innvendig. Mye kunst og fantastisk bakgrunn for bilder. Kan anbefales å ta turen innom

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, msvarva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2019

Denne uken var jeg invitert på guidet omvisning i Oslo Rådhus. Jeg møtte opp uten spesielle forventninger. Vår utmerkede guide tok oss med på en historiereise beskrevet av flere kunstnere som på de enorme veggmaleriene beskriver Norges og Oslo sin historie på en utrolig spennende måte. Hit skal jeg komme enda en gang!

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, ArveGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser