Mye mindre enn jeg hadde trodd. Så ut som gode tur muligheter der, og om vinteren er det bra ski løyper der. Men for en som ikke er spesielt interesser i det så var det så som så
Bruker å ta våre utenlandske gjester hit. Men nå mangla mye. Ingrn zip-line. Ikke videoen om nordlys som alle har syntes var topp tidligere. I stedet et mørkt lekerom. Burde holde på skimuseet og særnorske ting i strdet for å plukke ned og kjøre et digert lekerom. Det har mange andre.
Holmenkollen er perfekt for alle aldre og zip linen er glimrende enten du vil ha en utfordring eller ha en morsomt aktivitet med kollegaer, familie eller venner. En kan selv velge om man vil kjøre rett ned riktig vei, eller baklengs med litt fart for en litt villere opplevelse. Ulike leverandører har opplegg med klatring og rappelling ned Holmenkollen også! Det anbefales på det sterkeste!
Holmenkollen passer også godt for trening, bakkeløp, trappeløp og for en søndagstur. Flott skihopp arena på vinterstid.
Tok turen opp hit med T-banen. Det er et lite stykke å gå opp til selve Kollen. Vi prøvde simuleringsmaskinen, som var ganske kjekk. Deretter tok vi en tur inn i skimuseet. Helt grei utstilling, men gir nok mest til nordmenn som har et forhold til skihistorien. Fin utsikt fra selve hopptårnet.
Min første tur til Holmenkollen.Artig å se det vikeligheten,det en har sett mange ganger på tv.Flott anlegg,imponert over dimensjonene.
Skisportens vugge var i Telemark. Telemarkingene gikk på ski til Oslo for å hoppe i Husebybakken, forløperen til Holmenkollen. I det spektakulære museet under hoppet i den moderne Holmenkollbakken. Et midt for alle skiinteresserte.