En tur til Holmenkollen Ski Museums topp punkt er en flott opplevelse om været er fint. Her kan man se Oslo By og omegn, samt de til støyene kommunene. Ski anlegget er en flott arena sommer som vinter.
Her presenteres norsk skihistorie på en god måte. Man kan også komme ut på toppen. Muligheter til zipline ned unnarennet.
Av plikt kjørte vi opp til Holmenkollen. Der var ikke så veldig mye info på vei dit mht parkering osv. Skihoppet ER imponerende, selv på en regntung og tåkete dag. Noe info var på satt opp ute men jeg savnet enda mer info om selve bakken. Men jøss, noe å være stolt av!
Helt greit museum for ski historie. Ble noe skuffet over opplegget med besøk oppe i tårnet. En total uorganisert kø opplegg ved heis. Så ingen tur opp på meg, etter og ha ventet 40 min og ingen informasjon, og som sagt ingen organisering av kø, dro jeg med uforrettet sak. ingen hadde kommet ned eller opp og når en del mennesker mangler kø kultur så blir dette for dårlig til 140,-kr.
Her får du en fin oversikt over norsk skiidretts historie. Fin samling av skiutstyr. Gode anvisninger.
Vi gikk på museet siden vi ville opp i hopptårnet. En fin opplevelse og vi fikk ny kunnskap om ski og ferden til Være eventyrere - Amundsen og Nansen.
Inne i museet var også blåkollen. Det var en liten lekearena for barna. Litt magisk og barna koste seg masse!!
Regn med litt kø når man skal opp i hopp tårnet.