Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 18:00
Kon-Tiki Museum Inngangsbillett
1 053

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve The Kon-Tiki Museum på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (3 435)
Filtrer anmeldelser
3 435 resultater
Vurdering fra reisende
1 805
1 209
370
36
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 805
1 209
370
36
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 3 435 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Museet er ikke så stort, men du verden hva det rommer. For en oppdager og for noen bragder. Veldig spennende, lærerikt og imponerende. Vel verd besøket. Historiene engasjerer alle aldre.

3  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Her får man se alt som er sagt og skrevet om Thor Heyerdahl.
Museet viser flåtene samt utstyr og utrustning de hadde ombord. I tillegg til dette får man se historie fra flere steder som han besøkte og levde.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, 847oddbj_rnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Det er ikke mindre enn imponerende, både hva Thor Heyerdahl og hans mannskap utførte eller hva museet som har samlet hans bragder, viser fram til publikum. Anbefaler på det varmeste et besøk

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2019

Beliggenheten til museet er virkelig bra og det er er veldig fint å gå ned til vannet og cafeen der, selvom maten både er dyr og dårlig. Vi drog til museet sammen med tyske venner som hadde med seg en tenåring til Oslo, for for ham var Heyerdahl en virkelig helt. Besøket var godt forberedt, han hadde lest mye og sett filmen. Han valgte dette museet framfor andre vi mente var bedre og vi gikk "all in". Imidlertid syntes både vi og våre tyske venner at det manglet mye på formidlingen i museet i forhold til hva det er mulig å oppleve andre steder i byen eller i våre naboland. Tenåringer behøver noe som er med aktiviserende eller interaktivt enn utstillingen som er der. Man føler seg hensatt til 70-, 80- og 90-tallet. Egentlig har det bare skjedd kosmetiske endirnger her siden man ble skysset hit i skolepliktig alder.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, 144camillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Veldig interessant. Thor Heyerdahl er en legende. Spennende og lærerikt. Kon Tiki var større enn jeg trodde.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, gunnhegea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser