Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 21:00
Lagre
Panoramisk sightseeingtur i Oslo by
68

Bestill på forhånd
fra
USD 51,24
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Akershus Slott og Festning på
fra USD 51,24
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
82 anmeldelser
fra USD 90,65
Mer informasjon
fra USD 48,47
Mer informasjon
fra USD 226,03
Mer informasjon
Anmeldelser (3 213)
Filtrer anmeldelser
3 213 resultater
Vurdering fra reisende
1 127
1 529
491
56
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 127
1 529
491
56
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 213 anmeldelser
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Anbefaler å ta turen innom festningen om man likevell er i nærheten. Fine gangveier å gå på og nydelig utsikt mot Aker brygge og Oslo fjorden.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, Birgitte K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2019 via mobile enheter

Flott museum, hyggelige ansatte og morsom reise alt i alt. Vil anbefale til de som ønsker innblikk i historie og en annerledes opplevelse enn å gå rundt i Oslos gater.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, Bjorn isak B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Perfekt for søndagstur midt i sentrum. Flotte bygninger og brolagte veien, mye å se på for liten og stor. Flere museumer og en fantastisk utsikt fra festningen. Rent og velholdt område med historisk sus.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, dokkelis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Dette var min arbeidsplass i mange år og jeg har vel sett alle bygg både inne og ute. Mye historie der og min tips er at ha en som kjenner til stedet og betale før det når du/dere besøker stedet.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, axept
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

En flott plass for å rusle eller sette seg ned i historiske og vakre omgivelser. Her er også muligheter for forsvarsmuseet eller hjemmefrontmuseet. Resturanter finner du inne på området også.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, stiann611
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser