Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Innblikk i vårt forsvar gjennom flere århundrer

Museet ligger inne på Akershus festning. Start gjerne til venstre når du kommer inn for å kunne... les mer

Anmeldt 2 uker siden
janinger2016
,
Kristiansand, Norge
A history trough time of the armed forces

Veldig flott og innholdsrik utstilling som viser historien til det norske forsvaret Vedlig ryddig... les mer

Anmeldt 9. februar 2020
Knut Erik T
,
Ålesund, Norge
Les alle 271 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 40,30
Mer informasjon
fra USD 40,30
Mer informasjon
fra USD 43,40
Mer informasjon
fra USD 70,27
Mer informasjon
Anmeldelser (271)
Filtrer anmeldelser
271 resultater
Vurdering fra reisende
116
121
28
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
116
121
28
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 271 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2018

Litt for statisk museum. Hadde ønsket flere visuelle, levende opplevelser. Flott konvoy display med fin og klar informasjon. Museet tar for seg landet forsvarshistorie fra begynnelsen frem til i dag, men kan altså fremstå som noe kjedelig, Flere lys og lydeffekter?

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Tom Nickelsen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Forsvarsmuseet er et perfekt reisemål for store og små. Masse å se på, trykke på og ikke mulighet til å gå inn i et pansret kjøretøy. Ungene elsker dette museet.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, orsobakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Gikk inn uten forventninger, og ble svært positivt overrasket. Krigshistorie fra vikingtida til i dag var kjempespennende! Hadde med barn på 12 og 13 år, de syntes også det var interessant. Spennende å se sverd fra vikingtida, miner fra 50-tallet, og å lære om dagens fredsbevarende styrker. -Og det var bare en brøkdel av hva vi fikk se! Ligger også svært tilgjengelig og fint til i Oslo sentrum.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 582stines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Besøker dette museet for andre gang og det gjør inntrykk på meg. Museet har en stor samling av forskjellige våpen og militær uniform fra alle perioder. Fra vikingtiden til moderne tid. Oversikt og fortellingen over alle krigene som Norge har deltatt i sin historie. Det er gratis å gå dit. Er åpent på søndager til kl 16.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2018

Gratis museum med masse historie fra forsvaret helt fra vikingtiden til nåværende internasjonale operasjoner. Mye interessant historie fra ulike tidsepoker. Flotte utstillinger med bilder, bekledninger og våpen. Ideelt sett hadde det vært interessant med mer store våpen, men det er begrenset med plass, så det gir seg selv. Fine omgivelser. Hyggelig kafe.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Morten A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser