Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Myter og legender i Oslo
6

Bestill på forhånd
fra
USD 239,35
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Karl Johans gate på
fra USD 239,35
Mer informasjon
fra USD 48,17
Mer informasjon
Oppdag Oslo til fots
23 anmeldelser
fra USD 255,81
Mer informasjon
fra USD 199,46
Mer informasjon
Anmeldelser (1 733)
Filtrer anmeldelser
1 733 resultater
Vurdering fra reisende
596
763
311
51
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
596
763
311
51
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 1 733 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Stort og velorganisert julemarked langs Karl Johans gate. Markedet ga et helhetlig inntrykk og bodene og miljøet i dette vinterland var gjennomført utført. Vareutvalget var slik vi forventet på et litt glorete julemarked. Positivt med tilknytning sammen med aktivitet som pariserhjul og skøytegåing!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018

Hyggelige spisesteder med uteservering i en varm og flott høstkveld. Ble nesten litt sydlandsk stemming med trær og blomster og 19 gr. Sist helg. Oslo har mangt å by på.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018

Dette er et must. Gata går fra slottet og til Centralstasjonen. Dette er Oslos paradegate. I nedre del av gaten er det en del tiggere og annet.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018

For ca 40 år siden flyttet jeg fra Oslo etter å ha bodd her i 5 år i studietida. Men når jeg går av flytoget og går oppover Karl Johan, får jeg med en gang følelsen av å være "hjemme". Etterhvert har mye endret seg, men Karl Johan er og blir hjertet av Oslo med sitt pulserende live av mennesker fra ulike nasjoner. Et fargerikt fellesskap av mennesker som tiltrekkes denne byen og Oslos sentrum. Her har jeg vært med på mye artig, mye spennende og også alvorligere ting. En påminnelse om min egne studietid kom brått over meg da vi satt på en uterestaurant på Karl Johan. Et demonstrasjonstog til støtte for veganismen passerte like ved, og i etterkant fikk jeg vite at tre av mine barnebarn på besøk nordfra gikk i toget. Mange minner og glede!!! Karl Johan i mitt hjerte!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 53-reiseglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Karl Johan er en lang og ryddig handlegate som har det man trenger av butikker og hovedstadens attraksjoner i umiddelbar nærhet.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser