Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Karl Johans Gate på
Mer informasjon
Mer informasjon
Oppdag Oslo til fots
32 anmeldelser
Mer informasjon
Anmeldelser (1 762)
Filtrer anmeldelser
1 762 resultater
Vurdering fra reisende
606
778
315
51
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
606
778
315
51
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 762 anmeldelser
Anmeldt 14. april 2019

Denne gaten er bare noe jeg må oppleve når jeg er i Oslo ;) suger til meg alle inntrykk, musikk, underholdning , mange forskjellige mennesker ;) moro å sitte å se på forskjellene på kultur , væremåte og status forskjellene ;) både positivt og negativt . Bare et must ;)

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, 213ragnhildl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2019

Karl Johans gate er slik den pleier. Noen stenger sjappen, andre kommer. Men stort sett slik det pleier. Bra sted for fotgjengere.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Dette er et sted du må gå gjennom ved besøk i Tigerstaden. Ca midt i finner du spikersuppa, ofte med markeder, skøyteis om vinteren. En rekke resturanter, slottet i ene enden, stortinget ca midtveis og Oslo sentralstasjon i andre enden. Stedet er preget av turistaktivitet, men likevel et must. Er du riktig heldig opplever du kongeparet i kortesje gjennom området :)

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, stiann611
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Karl Johans gate er Oslos hovedgate og pulserende hjerte. Ta turen fra Østbanehallen og nyt den vakre arkitekturen, Kirkeristen og Domkirken og videre opp til Egertorget. Herfra er utsikten flott opp til Slottet. Et utmerket sted for fotografering. Følg gaten videre forbi Stortinget, vakre Grand Hotel og ned til Spikersuppa - en grønn oasen med en vakker fontene. I desember er det julemarked her, og vannbassenger omgjort til skøytebane (skøyter kan leies). Videre opp mot slottet passeres Nationaltheateret og Universitet. Fra Slottsplassen får man vidt utsyn over den vakre gaten. Og foran slottet står statuen av den svensk-norske kongen som har gitt gaten sitt navn. Denne turen må man bare gå når man besøker Oslo. Underveis er det mange hyggelige restauranter når man trenger en pause eller litt å bite i.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, hennings612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Stort og velorganisert julemarked langs Karl Johans gate. Markedet ga et helhetlig inntrykk og bodene og miljøet i dette vinterland var gjennomført utført. Vareutvalget var slik vi forventet på et litt glorete julemarked. Positivt med tilknytning sammen med aktivitet som pariserhjul og skøytegåing!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser