Therese N
Nøtterøy, Vestfold, Norway
Anmeldelse av Cochs Pensjonat
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. sep. 2016
Dato for oppholdet: august 2016
Romtips: Greit singelrom med eget bad
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna O, ManagerCochs Pensjonat, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. sep. 2016
Hei Therese, Takk for at du bestilte overnatting hos oss. Vi jobber hardt for at kundene våre skal bli fornøyd og setter stor pris på din gode tilbakemelding. Velkommen igjen! Med vennlig hilsen Anna
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
0.9 km fra Cochs Pensjonat
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
2025 av 454 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2016 via mobile enheter

Pensjonatet ligger i Parkveien (bak slottet) og har en glitrende beliggenhet hva gjelder byens severdigheter. Mulighet for parkering på baksiden av hotellet, døgnpris på 200,- Like utfor er det mulighet for fri parkering fra 17-07 (to biler). Pensjonatet svarte til våre forventninger: det lå sentralt, det var rent og pent, det var nattero og personalet var imøtekommende. Tv og god wifi på rommet. Vi fikk låne gryter, glass og tallerkner ved behov og gjennom henvendelse i resepsjon. Vi betalte 1160.- pr døgn hvilket vi mener vi var en meget ålreit pris. Vi fikk et familierom i 5 etg. Anbefales par, familier hvis hovedmål er å bo godt og sentralt til de fleste severdigheter. Mvh

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, glebri
Anna O, Manager på Cochs Pensjonat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2016

Hei Glenn, Takk for at du bestilte overnatting hos oss, og tok deg tid til å gi oss en anmeldelse. Vi jobber hardt for at kundene våre skal bli fornøyd og setter stor pris på din gode tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at dere var fornøyd med rommet, rengjøring, kundeservice og beliggenhet. Velkommen igjen! Med vennlig hilsen Anna

Anmeldt 9. juli 2016 via mobile enheter

Ankom Oslo på kvelden og skulle bare ha et sted å sove for natten. Fungerte veldig bra! Hyggelig betjening. Ikke frokost inkludert, men fikk rabatt på mat hos nærmeste nabo. Betalte ca. 1100 kr. Stort rom med 4 enkeltsenger. Rent og fint bad. Kan lett anbefales dersom målet bare er å ha en plass å sove. Må jo være perfekt for en liten gjeng på weekend-tur i Oslo! Vurdert til 'svært bra' til å være et pensjonat.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, kbergl

Hei Kbergl, Takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse. Det er hyggelig å høre at dere var fornøyd med oppholdet hos oss og vi setter stor pris på din gode tilbakemelding. Takk for at dere valgte å bo hos oss og velkommen igjen! Med vennlig hilsen Anna

Anmeldt 29. mai 2016

Bodde på dette pensjonatet i forbindelse med en premiere på Colosseum Kino. Det har en ypperlig beliggenhet, billig og ikke minst rent og flotte rom. Vi budde i fjerde etasje med utsikt mot Litteraturhuset og Slottsparken.

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ingrid L
Anna O, Manager på Cochs Pensjonat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2016

Hei Ingrid L. Takk for at du bestilte overnatting hos oss og tok deg tid til å gi oss en anmeldelse. Det er viktig for oss med fornøyde gjester og vi setter stor pris på din gode tilbakemelding. Det gleder oss at du likte rommet, renholdet og beliggenheten. Velkommen igjen! Med vennlig hilsen Anna

Anmeldt 15. mars 2016

Rent pensjonat med hyggelig betjening og ypperlig beliggenhet - rett bak Slottet. En liten kjøkkenbenk med vask og kjøleskap. Det eneste minuset må være noe trafikkstøy for de som sover lett- ellers mye for pengene:-)

Romtips: Trolig mer ustabil Wi-fi i femte etasje enn tredje?
Dato for oppholdet: mars 2016
Takk, ToveKG
Anna O, Manager på Cochs Pensjonat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2016

Hei Tove. Takk for at du bestilte overnatting hos oss og tok deg tid til å gi oss en anmeldelse. Vi jobber hardt for at kundene våre skal bli fornøyd og setter stor pris på din gode tilbakemelding. Velkommen igjen! Med vennlig hilsen Anna

Anmeldt 15. februar 2016

Vi hadde rom i 5.etg med utsikt ut mot bogstadveien. Bra hotell til fin pris. Det var et lite kjøkken der med kjøleskap og en hybelkomfyr. Det som var litt dumt var at man måtte hente utstyr nede i resepsjonen, men det gikk jo greit. helt ok bad, litt dårlig trykk i dusjen. Alt i alt et bra lav-budsjett pensjonat som er veldig sentralt.

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Charlotte J
Anna O, Manager på Cochs Pensjonat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2016

Hei Charlotte. Takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det er fint å høre at du stort set var fornøyd med oppholdet hos oss. Vi beklager at du synes det var litt tungvint å måtte hente kjøkkenutstyr, men på denne måten vet vi at det utstyr gjestene får alltid er ordentlig rent(vasket i industrioppvaskmaskin). Vi har sparedusjer for å spare miljøet, men trykket skal likevel være ganske bra så vi tar din tilbakemelding med oss slik at vi kan bli bedre her. Vi ønsker deg velkommen igjen ved en annen anledning. Med vennlig hilsen Anna