Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 155
Hotels.comUSD 155
PricelineUSD 155
TravelocityUSD 155
CheapTicketsUSD 155
ZenHotels.comUSD 176
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 514)
Filtrer anmeldelser
1 516 resultater
Vurdering fra reisende
653
508
207
96
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
653
508
207
96
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
246251 av 1 516 anmeldelser
Anmeldt 9. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. januar 2019

Vedig fin service, og hyggelig personale. Flott rom, samt rent. Nydelig frokost. Svært delikat og innbydende. Ulempen måtte være at det var mange mennesker på en gang i frokostsalen. Totalt meget behagelig opphold.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Camper02900725699
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Kjære Camper02900725699,

Tusen takk for din verdifulle tilbakemelding og det gleder meg at du hadde et meget behagelig opphold hos oss.
Videre setter jeg pris på dine fine kommentarer om servicen, personalet, rommet, renhold og frokosten vår som jeg skal dele med de respektive avdelingene. Hver dag så fokuserer vi på at hver enkelt gjest skal føle seg både sett og velkommen hos oss. Det er derfor ekstra hyggelig å høre at vi lykkes med dette under ditt opphold.

Vi ser frem til din retur og vi gleder oss allerede til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake!

Vennlig hilsen

Michael Thomson
GRM
michael.thomson@radissonblu.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting på «Oslo Plaza» søndag 16.des til 17.des. Vi fikk flott rom i 30.etg (rom 3003), som hadde utsikt mot byen. Rommet hadde fin størrelse og var godt utstyrt med både safe, Nespresso, minibar og strykejern.
Frokosten mandags morgen var veldig bra. Logistikken for å kunne forsyne seg var noe av det bedre vi har sett. Her hadde man plassert drikke, brød og pålegg på ulike plasser, noe som gjorde at man ikke trengte å stå i kø og vente mens en person forsyner seg.
Godt fornøyd med oppholdet, og syntes resepsjonistene var hyggelige.

Vi forsøkte spise middag i restauranten «34th» på søndagen, bare for å oppdage at den var stengt og ikke åpnet før på tirsdag. Synd, men vi gikk derfor ut og spiste på en bedre restaurant i nærheten.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Kjære VacationOslo,

Tusen takk for at du valgte å dele din opplevelse hos oss via Tripadvisor og vi er utrolig glade for at dere valgte å bo på Oslo Plaza. Det gleder meg å se at dere er fornøyd med oppholdet hos oss, hvor du spesielt trekker frem rommet, frokosten og organiseringen av den og våre hyggelige resepsjonister.

Vi gleder oss til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake og da vil jeg anbefale dere å bo hos oss mellom tirsdag til lørdag ettersom restaurant 34 er åpent disse dager. Dere er også velkommen til å skrive direkte til meg på michael.thomson@radissonblu.com i anledning neste opphold slik at jeg personlig kan se over reservasjonen deres.

Riktig god jul og godt nyttår!

Vennlig hilsen
Michael Thomson
Guest Relations Manager
Michael.thomson@radissonblu.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Litt kø ved innsjekking, men det gikk raskt unna. Hyggelig betjening. Fikk oppgraderte rom med flott utsikt i 31 etasje. Veldig bra. En drink i lobbybransjens før konsert, var også godt.

Frokost dagen etter var imidlertid en gedigen skuffelse. Begrenset utvalg, og masse tomme fat hele tiden. Her klarte man på ingen måte å følge opp de mange som ville ha en god start på dagen en søndag morgen. Vi bodde på Radisson Scandinavia for en måneds tid siden, og der var frokosten av en mye bedre karakter.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, herrol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer823379, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Kjære herrol,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse via Tripadvisor i forbindelse med ditt opphold hos oss.

Det er alltid motiverende å få tilbakemeldinger om personalet og det gleder meg at du ble møtt av en hyggelig betjening ved innsjekk i resepsjonen. Din tilbakemelding er spesielt viktig for å hjelpe oss å isolere problemer og områder som trenger mer oppmerksomhet slik at vi kan forbedre oss i fremtiden. Jeg beklager for at frokosten ikke stod til dine forventninger og jeg vil takke deg for at du gjorde meg oppmerksom på dine kommentarer knyttet til dette som også er sendt videre til vår frokostavdeling.

Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake i fremtiden og jeg hadde blitt veldig glad om du tok direkte kontakt med meg på michael.thomson@radissonblu.com slik at jeg personlig kan følge opp ditt opphold hos oss.

Ser frem til å høre fra deg.

Vennlig hilsen
Michael Thomson
Guest Relations Manager
michael.thomson@radissonblu.com





Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser